Kijk!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (11)

Ik heb een prijs gewonnen. Jawel, het is écht waar! Dit is 'm:

En náást deze award heb ik ook nog eens de eer om zeven andere weblogs van deze prijs te voorzien. Leuk, want zo kan ik nog eens even wat favoriete weblogjes van mij in de promotie gooien. Tjek dis out (in random order):

* Een weblog waar ik gráág even kom lezen en spieken is het log van Marieke. Marieke is een geweldige meid en ze heeft áltijd wel wat leuks te vertellen. Bovendien is het lastig níet vrolijk te worden van haar log: altijd veel blije kleurtjes, beestjes en spulletjes, vrolijke verhalen en foto'tjes. Ik heb deze dame nu twee keer 'in het echie' mee mogen maken en ze is ook nog eens heel lief!

* Het tweede log dat ik graag in het zonnetje wil zetten is het weblog van Gieling. Gieling schrijft werkelijk práchtig en bespreekt bovendien vaak onderwerpen die stof geven tot nadenken. Wie op zoek is naar kwaliteit moet zéker bij dit log wezen, want zowel het log als de smaak van deze meneer (hetgeen eens in de zoveel tijd minitieus wordt bijgehouden middels lijstjes van kwalitatief hoogwaardige producten en winkels) hebben ab-so-lúút allure.

* Wanneer je bij Myrna op het weblog rondneust weet je het direct: deze dame heeft pit! Myrna heeft een leuke en gezellige schrijfstijl en omdat ik van ongeveer hetzelfde bouwjaar ben vind ik het grappig om bij haar te lezen én te herkennen. En voor de bonuspunten kun je nu ook nog eens met haar eerste zwangerschap meelezen. Hoe bijzonder!

* Elke dag kijk ik wel even: heeft Erica alweer een nieuw logje? Erica heeft het soms flink te verduren, doordat zij chronische slijmbeursontstekingen heeft in beide schouders (hoop dat ik het zo goed zeg, Eer ;-)) en daarnaast op dit moment op de wachtlijst staat voor een behoorlijk heftige kaak-operatie. Desondanks blijft deze dame altijd weer positief en ben ik altijd weer blij als ze weer iets van zich heeft laten 'horen'.

* Eigenlijk heeft ze dezelfde award al in de wacht gesleept, maar ik kan absolúút geen webloggers-prijzen uitreiken en dan het log van mijn vriendinnetje Nienke overslaan. Nienke ken ik via onze blogs, maar ik kan gerust stellen dat zij ondertussen een échte vriendin van mij is geworden. Diepe geheimen (whaha, juist) delen wij met elkaar, maar ook (en vooral) ons lief en ons leed. Deze meid zou ik niet meer kunnen missen, en hey, zeg nou zelf: schrijft ze niet ongelooflijk leuk??

* Van iemand als Mieke zouden een hoop mensen een boel kunnen leren: Mieke is iemand die constant bezig is met groei, intuïtie, energie en gevoel. Ik lees altijd erg graag bij haar en vind haar ook een heel lief mens. Helaas zit zij nu in een moeilijke situatie en heeft ze het zwaar, maar déze, die komt er wel ;-)

* Last but not least heb ik nog een prijs voor Eve. Eve haar lief beleven, ondernemen en dansen door het leven. Altijd weer een slimme observatie, een mooie gedachte of een bijzondere doordenker. En tussendoor ook nog eens fijne reisverslagen, wanneer het weer tijd is om de wereld te verkennen. Topper!

Dit betekent natuurlijk niet dat ik verder geen logs in mijn favorieten heb staan die deze prijs niet zouden verdienen. Ik heb een paar bijzondere mensen tussen mijn rijtje uit gepikt, maar ook de andere aanklikbare plaatjes aan de rechterzijde van mijn weblog leiden naar bijzondere, mooie, grappige en lieve mensen en hun weblogs. Ik kan íedereen aanraden zomaar eens een mooi plaatje aan te klikken: wedden dat je iets moois vind? :-)

11 Responses to “Kijk!”

 1. Carrie Says:

  Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

  Ik lees jullie logs soms, maar jullie hebben verdient gewonnen.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Gieling Says:

  nou ben ik niet snel ontroerd, maar ik ben de eerste om toe te geven dat het ontvangen van mijn eerste award ooit en de prachtige beschrijving (waar ik tegelijk heel nederig van word) van Annibal mij met een behoorlijke brok in de keel heeft opgezadeld. ben er werkelijk stil van, maar vraag me tegelijk af wat ik dit Mystique’s weblog dan zou moeten toekennen. ik stem voor een oscar!

 3. Annibal Says:

  @ Mama: Ja he? :-)
  @ Gieling: Wat leuk dat je er blij mee bent, zoals ik al op je log zei: elk woord is welgemeend :) En mocht je me nu écht iets toe willen kennen, doe dan maar die kop warme choco bij de eerstvolgende bloggersmeeting ;-)

 4. Marieke Says:

  Ooooooooooooooooooooooooo! *Doet Oscar-gewonnen-reactie na*

  Wat een eer! Ik wil de volgende mensen graag bedanken *Haalt stapel A-4-tjes tevoorschijn* Mijn manager en mijn agent, die altijd in me geloofd hebben, mijn ouders natuurlijk. De meester van de basisschool die mijn stukjes nooit in de schoolkrant plaatste en me daardoor heeft gestimuleerd voor mezelf te beginnen. Mijn gymjuf. De zwemjuf en al mijn fans. Een bijzonder bedankje gaat uit naar Annibal: zonder haar had ik dit nooit kunnen bereiken.

 5. Nien Says:

  Wauw.
  Wat ontzettend lief.
  Die gaat op een mooi plekje terecht komen!
  En hoezo zijn onze geheimen niet diep?! ;-P

 6. Mieke Says:

  *bloost*
  Wat zeg je lieve dingen over me…
  *pinkt traantje weg*
  x

 7. Award-Giel Says:

  hahahahaha, over de speech van marieke komt niemand meer heen. wanneer is die uitreiking, trouwens? black tie?

 8. B.A.R.T. Says:

  Ik ga ze direct ff checken ;-)

 9. Eve Says:

  Tja, als Marieke het gras al voor mijn schoenen wegmaaid, komt ik toch echt niet verder dan een verlegen *Dank je wel voor deze waardering!*

 10. Annibal Says:

  @ Marieke: Haha, meis, wat heb je een práchtige creatie aan! Wees maar trots want dat heb je verdiend ;-)
  @ Nien: Haha, nouja, ik probeerde natuurlijk de lezers om de tuin te leiden, dat begrijp je natuurlijk wel ;-)

  @ Mieke: Ik zeg wáre dingen over jou :) Echt waar! Dikke kus :)
  @ Giel: Tja, euhm, in oktober ergens ofzo? In de richting van warme choco-tijd? En black tie, uiteráárd, dat lijkt me logisch ;) Mijn feestjurk hangt al klaar!

  @ B.A.R.T.: Kijk, dat is een mooi voornemen :)
  @ Eve: Graag gedaan, ze is meer dan verdiend :)

 11. Erica Says:

  Wauw! Ben een beetje laat met lezen, maar wauw!
  Voel me vereerd!
  Tja momenteel weinig logjes van mijn kant, loop ook zwaar achter met lezen zoals je ziet van alle andere logjes, maar probeer vandaag ook weer wat te lezen voor jullie neer te typen.
  Maar erg lief! Thanks lieverd! Dikke kus!

Leave a Reply

?>