Op orde

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Ik was alweer eventjes lekker bezig. Ik verzamelde af en aan dingen-om-te-doen in mijn hoofd, om er vervolgens continue met een licht onheilspellend gevoel aan terug te denken. Want ja, je vergeet natuurlijk altijd wel íets van die dingen-om-te-doen, als je zo'n beetje lekker aan het sparen bent. Dus vandaag deed ik voor de grap maar weer eens mijn kordaat-act: ik schreef alles dat ik nog moet op een lijstje, verstuurde mailtjes die ik 2 maanden geleden al de deur uit had willen hebben, maakte de uitnodiging voor mijn verjaardagsfeestje (met een beetje veel hulp van Paul, maar dat mag de pret niet drukken), plande dingen in de agenda, pleegde telefoontjes en streepte ding-om-te-doen na ding-om-te-doen af van het lijstje. Nu staan er nog 3 dingen op, en dat zijn wat grotere klussen, waar ik waarschijnlijk (afhankelijk van het soort klus) een paar avonden tot een aantal weken voor nodig zal hebben. Maar dat geeft niet, want de kléine klusjes die mijn zicht telkens vertroebelden zijn weer even weg. En dat betekent dat ik nu vroeg naar bed kan; over een minuut of 5 gaat de kookwekker en dan moet de pc uit.

Jaha, kordaat zijn, dat kan ze wel.

Als ik me dan alléén nog maar even kon herinneren wat ik vandaag nou zo vréselijk hard nodig had bij de drogist, in het kader van de niet-meer-vertroebelde-blik enzo.. :-(

5 Responses to “Op orde”

 1. janneman Says:

  oogzalf?
  maar lekker he? afstrepen!! Als ik wat kordater was (en manlief ook) dan waren er al heel wat klusjes meer gedaan in huis.

 2. wien Says:

  Afstrepen, dat is precies wat ik ook aan het doen ben. Fijn gevoel! Keep on goin’!

 3. Erica Says:

  Jaaa ik leef ook met lijstjes, anders vergeet ik idd alles…
  Maar fijn dat je weer een hoop ding-om-te-doen hebt kunnen doen…
  Nu lekker weekend! Dus genieten!!!
  Kus!

 4. Myrna Says:

  En dat geeft toch een heerlijk opgeruimd gevoel! Normaal ben ik niet van het vergeetachtige, maar zwangerschapsdementie is geen geintje, dus ook hier zijn de post-its zeer in trek… (die ik vervolgens vergeet mee te nemen als ik dan boodschappen ga doen).

 5. Annibal Says:

  @ Janneman: Whaha, ja, daar kun je wel eens gelijk in hebben ;-) Mjah, daar hebben wij ook last van. Die kordaat-act lukt maar zelden.. Maarja, je moet ook een betje leven zo hier en daar, vind je niet?

  @ Wien: Kijk, heel goed! Mie toe!

  @ Erica: Jah, ik ken dat. En genieten, dat is het. Hopelijk bij jou ook, ondanks het voetbal.. Kus terug :)
  @ Myrna: Zeker weten! Oh oh, ik ben zo al vergeetachtig genoeg. Mocht ik ooit zwanger zijn zal ik nog vaak aan je denken, ben ik bang.. En ja, dat ken ik. Dat heb ik dus nu al ;-)

Leave a Reply

?>