L.S.

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Waarde lezer,

Hierbij een mededeling van huishoudelijke aard:

De schrijfster van dit weblog had heden te kampen met een kleine aanval van verplichte creativitet (incluis deadline) en kon derhalve vandaag niet aanwezig zijn voor het produceren van een (al dan niet) vermakelijk stukje. Dit heeft zowel positieve als minder positieve kanten: het object in kwestie behoeft nog enige aanvullende aandacht (lees: het plan is er.. -red.), maar gelukkig zal het eindresultaat dezes (na de gestelde deadline) ongetwijfeld weer voor een dankbaar onderwerp voor dat (al dan niet) vermakelijke logje zorgen.

Wij wensen u een prettige voortzetting van uw dag en danken u voor de aandacht.

Tot ziens.

6 Responses to “L.S.”

 1. jannemanswereld Says:

  het heeft in ieder geval wel gezorgd voor een leuk stukje, succes met de deadline

 2. nelis Says:

  mijn grote dank voor deze mededeling

 3. Erica Says:

  Graag gedaan! :-P

 4. Nien Says:

  Haha! Wij, trouwe lezers, (ja, ik durf wel voor meerderen dan alleen mijzelf te spreken), zullen even geduldig wachten als wij u aanbidden, geachte Annibal! :-D

 5. wien Says:

  Grinnik! Ik heb geduld hoor ;)

 6. Annibal Says:

  Mijne dames en heren, ik dank u zeer vriendelijk voor alle geduld. Om erachter te komen wát het creatieve project is/was dient nog enig geduld te betrachten, maar ik beloof u dat zulks het meer dan waard zal zijn ;-)

  De redactie.

Leave a Reply

?>