De sportschool

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (2)

Sinds ik een nieuwe baan heb is het dramatisch, maar waar: ik kom de sportschool niet meer in. Nu ik een uur per dag, vijf dagen in de week, fiets en het bovendien drukkend warm is kan ik me er maar niet toe zetten me erheen te slepen. Sowieso is het allemaal al een beetje anders, want sinds ik niet meer mag spinnen vanwege mijn rug, nek en bekken moet ik mezelf vermaken i.p.v. een schreeuwende leraar tevreden stellen, en dat vergt toch ook wel extra wilskracht. Als ik eenmaal op de crosstrainer sta gaat het allemaal best hoor, dát wel.. Maar erhéén gaan, jemig zeg..

Bijkomende lastigheid (of, wellicht, bijkomend excuus?) is dat ik nu ook mijn woensdagochtenden werk for the time beeing, en dat maakt de vrije tijd ook nog eens schaarser. Maarja, ondanks mijn gefiets groei ik dus redelijk uit mijn voegen. Dikkie Dik, ben ik nu. En nee, ik zit er niet echt slechter van in mijn vel.. Maar wanneer je broeken strakker gaan zitten zítten ze gewoon niet meer zo lekker ;-)

Nu moet ik dus kiezen. Mezelf ertoe zetten. Echt. Minder snoepen (onmogelijke opgave voor een zoetekauw als ik ben). Of een toegankelijkere manier van sporten zoeken. Ik lees de laatste tijd veel over Wii Fit, iets waar ik éigenlijk niet zo in geloofde, maar hetgeen tóch wel enig zweet op de voorhoofden van de gebruikers schijnt te kunnen toveren. En op mijn werk is ook een fitness-ruimte. Misschien daar maar eens iets mee doen? Een combi? Ik weet het niet. Ik zie ertegenop om bij mijn sportschool op te zeggen. Het is een soort van mix tussen een sportschool en een buurthuis en ik heb het er altijd erg gezellig.. Maar nu betaal ik dus wel € 35,= per maand voor één keertje sporten. Hou ik mezelf voor de gek? Of kan ik misschien beter een verandering in gang zetten, zodat het weer verleidelijker wordt om te sporten? 

Hoe lastig het ook is, ik wil hier wel iets mee. Ik ben niet voor niets aangekomen..

2 Responses to “De sportschool”

  1. jannemanswereld Says:

    ja inderdaad, vooral dat ernaar TOE gaan, als je er eenmaal bent. Manlief wil mijook overtuigen een wii te nemen met fitnes….. voorals nog vind ik het te veel geld.

  2. Erica Says:

    Het ernaartoe gaan blijft lastig dat heb ik ook nogsteeds. Maar meestal als ik dan bezig ben en zeker als ik klaar ben met alles ben ik zo blij dat ik ben gegaan.
    35 euro per maand zo weggooien is ook zonde, dus toch op naar de sportschool of opzeggen en het op een andere manier doen. Als je de WiiFit koopt, kom ik keer sporten bij je hoor! ;-) Kus!

Leave a Reply

?>