Telefoontje

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

"Hee, Annibal, ik … zeggen.. is binnen….! ….. laten horen…. leuk!!"

Ik kon Ivo niet verstaan, want zijn bijna twee jaar oude zoontje Julian gilde er gigantisch doorheen. Pas toen Ivo me voor een tweede keer zei dat hij me wilde laten hóren dat ons pakje was aangekomen begreep ik wat hij bedoelde. Julians geblèr klonk namelijk als volgt: "MIAUW MIAUWMIAUW MIAAAUUWW MIAUW MIAUWMIAUWMIAUW"

Aha. De prijzenpakketjes zijn aangekomen ;-)

Tóch handig, die 2e paasdag, zo kun je nog eens iets gedaan krijgen..

7 Responses to “Telefoontje”

 1. gieling Says:

  eigenlijk zou ik een prijs moeten krijgen dat ik niet mee heb gedaan.
  was een paaseitje voor me geweest;)

 2. nelis Says:

  jeeeeeej! ik heb de mijne ook binnen, echt superleuk! :D heel erg dankjewel!!
  kuskus!

 3. miek Says:

  nou ben ik wel héél nieuwsgieirig wàt het dan is! :D

 4. Erica Says:

  Jaaa ik was ook erg blij met wat ik in mijn brievenbus vond….
  Binnekort er maar ff mee aan de slag…:-)
  Nogmaals thanx!!! Kus!

 5. Pa Says:

  Hoi Naknak,
  Nog even wat betreft weer gerelativeerde omstandigheden:
  Blijf nog maar even in de auto, want de ons beloofde lange termijnverwachting van 80 procent kans op overgang naar droog weer met temperaturen ver boven normaal, schijnt weer in het (regen)water te vallen.

 6. Annibal Says:

  @ Gieling: Haha, zie me ervan te overtuigen en jij krijgt ‘m ook, ok? ;-)
  @ Neel: Leuk dat je ‘m leuk vind! Graag gedaan :) Kus!

  @ Mieke: Haha, allemaal kattenspulletjes: een magne-Loki (een magneet met losse pootjes, lijf, staart en kop van Loki, zodat je ‘m zelf in elkaar kunt knutselen, kerstballen met onze katten erop zodat wij komende kerst niet de enigen zijn met katten in de boom, een limited-edition-door-de-katten-aangevreten-stuk-kerstslinger en nog wat van die zut ;-))

  @ Erica: Hahaaa, ben benieuwd! Kus!

  @ Papa: Zucht, waaróm nou toch?? Wat oneerlijk!!

 7. Martine Says:

  Oh god, wat hadden wij blije gezichten toen wij ons prijzenpakket open maakten! Prachtig! Die magneten, ge-wel-dig!!!! Er volgt binnenkort een foto van onze koelkast, beloofd! En de ‘ballen’ met daarop de beeltenis van jullie poezen die hangen in december in de kerstboom, hoor! Ik zal ze gauw bij de kerstspullen voegen, zodat dat goedkomt. :) Inclusief het collectors-item, de slinger! :) Gaaaf.
  Bedankt Paul & An, winnen is leuk, maar op deze manier winnen is leuk leuk! Liefs, Steven & Martine.

Leave a Reply

?>