Blèch!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (11)

"Waarom zijn we nou altijd tegelijk ziek?" hoorde ik een benepen stem aan de andere kant van de bank zeggen. Ik tilde mijn hoofd op en keek Paul met waterige ogen aan. "Omdat we elkaar altijd aansteken, ofzo?" antwoordde ik. 

Gisteren weigerde ik eraan toe te geven. "Ik ben niet alwéér ziek!" vond ik, en deed gewoon mijn dingetjes. Tot mijn instortmoment, om half vijf. Maar toen mocht het, dus dat ging goed. Ook vandaag vond ik niet dat ik ziek was. Paul wel, maar ikke, néé hoor.. Tot ik naar de Albert Heijn (nog geen kilometer weg) was gefietst voor brood en zakdoekjes. Ik kwam thuis en was gesloopt. Ik kon Paul niet eens meer helpen met het afruimen van de ontbijttafel, het enige waar ik naar verlangde waren mijn pyama, de bank en mijn dekentje. Snotterend heb ik er mijn hele zondag doorgebracht. Koud zweet, afgewisseld met een gloeilijf. En dat terwijl ik vrijdag een uitnodiging in mijn brievenbus vond voor een sollicitatiegesprek aanstaande dinsdag! Ik wíl dit niet! 

Paul is er al niet beter aan toe. Terwijl hij morgen, éindelijk, eens een dagje vrij in de planning had. Wij hebben er even het balen van en hebben vanmiddag, vanaf de bank, besloten dat het nu maar snel lente moet worden. Exit griep, enter een fijn zonnetje. Give me an S, give me a P, give me an I-N-G, goooooo, spring! Wij zijn er kláár mee! Waar kunnen we onze bestelling -in drievoud- inleveren?

11 Responses to “Blèch!”

 1. Carrie Says:

  Je bestelling graag bij de weer goden inleveren aub.
  Ik kan ook niet wachten, ben de kou goed zat, wil graag een zonnetje, dan kan je ook beter uit je bed komen en de mensen worden vrolijker
  met een zonnetje.
  Ik duim ik duim, kom op weer goden doe jullie best.

  Veel liefs, mams

 2. gieling Says:

  goed streven! hoewel ik nog steeds met de vraag worstel: moeten we blij zijn met de vier seizoenen of zou het hele jaar zon pas echt geweldig zijn…?

 3. Kell Says:

  Ik heb net een heerlijke longontsteking overleefd dus heb mijn portie inmiddels ook wel even gehad. Stom he dat ziek zijn? Dan voel je je zóooo lamlendig, bah!

 4. Erica Says:

  Jullie vinden het vast gewoon gezellig om samen ziek te zijn… ;-) Ik heb het ook helemaal gehad met die stomme virussen, op naar gezond en mooi weer! Ik wil LENTE!!!!!!!! Beterschap beide!!! Xx.

 5. Mieke Says:

  Och, wat een toestand. Maar wel gezellig.
  Hoewel, er is niet iemand die voor je zorgt, als je allebei ziek bent..
  Ik geef jullie een hand, lig ook in bed…..

 6. Nien Says:

  He gatver, waarom zijn jullie nou zo vaak aan de beurt, en dan nog “gezellig” tegelijkertijd ook.
  En waarom net wanneer je iets Belangrijks voor de boeg hebt..?!

  Als we julle keihard BETERSCHAP (en succes!!) wensen…, zou dat dan voldoende helpen??

  Blergh. En het weer wordt ook nog eens “onstuimig” (veel te leuk woord voor herfstige buien) de komende dagen… :-( Werkt ook niet bepaald bevorderlijk voor de verkouden mens.

 7. Pa Says:

  Hoi Nak nak,
  Wat een pech en snotterende ellende allemaal.
  Wim is vandaag weer gaan werken, na bijna een week loopneus enzo.
  Ma gaat ook weer redelijk.
  Zal het mij weer lukken zonder echt verkouden te worden de winter te overleven?????????
  Ben in ieder geval alweer heel ver gevorderd.
  Sterkte, ook voor Paul en oh ja, verkouden en een beetje gammel op een sollicitatiegesprek komen is niet leuk, maar kan een pluspunt opleveren (doorzettingsvermogen).
  H.v.j.

 8. nelis Says:

  beterschapjes meis,
  dikke knuff!

 9. dertien Says:

  Nou.. ben je beter genoeg voor je gesprek vandaag? Ik hoop het!

 10. wien Says:

  Netzoals dertien hoop ik ook erg dat je beter genoeg was voor je gesprek vandaag. If so, how did it go?

 11. Myrna Says:

  Aaah, beterschap meid! Het is inderdaad ongelooflijk hoeveel virussen er tegenwoordig rondgaan. De een na de ander wordt ziek of weeeeeeeer ziek. Ik hoop dat je je fit genoeg voelde om naar het gesprek te gaan? Anders even rustig uitzieken hoor; de rest komt wel weer en je doet er toch even niks aan.

Leave a Reply

?>