Verdikkie!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

En hoe lang je het dan ook uit weet te stellen, hoe ver je het ook voor je uit weet te schuiven, er komt een dag dat dat niet meer lukt. Helaas is die dag voor mij nu aangebroken, de dag vóór oud en nieuw, hetgeen mij natuurlijk niet bepaald lekker uitkomt. Maarja, ik heb er vandaag toch maar echt aan toegegeven en zal morgen op de dag zéker ook heel rustigaan doen, in de hoop dat ik morgenavond niet meer ziek zal zijn en tóch nog even een uurtje of wat op ons oud-en-nieuwfeestje kan gaan kijken..

Helaas hield ik het gisteren ook op Jordy's verjaardagsfeestje niet zo lang uit, ookal zag ik oude vrienden terug die ik al 4 jaar niet had gezien, ik stond te tollen op mijn benen en ben toch maar naar huis gegaan :-(

Ja mama en papa, ik zal oppassen.. Als het niet lukt dan lukt het niet, maar probéren mag, toch? ;-)

6 Responses to “Verdikkie!”

 1. gieling Says:

  hoop dat je het ziekzijn snel de baas bent, amiga. een fijn en gezond 2008 gewenst voor jullie beiden. dat ik hier nog lang van je stukjes mag genieten. xx

 2. Carrie Says:

  Ik hoef dus niets meer te tikken zie ik, dus ik hou het bij………
  Hopelijk toch naar het oud en nieuws feest.

  Veel liefs, mamsl-)

 3. Erica Says:

  Ahnee he!
  Ja je kan het idd blijven willen verstoppen, maar het houdt een keer op.
  Doe morgenoverdag maar rustig aan ja, wellicht kan je morgenavond dan toch gezellig meefeesten! Beterschap!! Xx.

 4. Eve Says:

  En de gedachte “Ach dan ben ik morgen maar extra ziek, dan heb ik wel een gaaf feestje gehad.”, hoe vaak is die al bij je opgekomen? ;-) Wat voor plannen heb je?

 5. nelis Says:

  hopelijk voel je je vanavond weer wat beter!
  ik ben weer zo goed als de oude gelukkig, maar ben nogwel rustig met de oliebollen :) dikke knuff!

 6. Annibal Says:

  @ Allemaal: Gelukkig, gelukkig, het gaat vandaag alweer een stuk beter. Tóch nog naar mijn feestje, yay!

  (En @ Eve: Nou, stiekum had ik dat al besloten toen ik gisteren mijn bed uit kwam, haha! Wij hebben met onze vriendengroep een grote zaal waar we een feest geven, echt heel relaxed.. € 17,50 all in en nagenoeg al je vrienden op één plek! Wat gaan jullie doen?)

Leave a Reply

?>