Woei!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

ARGH! Druk! Veel! Dingen! Woei!

Ik doe even een paar dagen standje ADHD, ok? De kerstboom staat ondertussen op balkon, morgen gaan we het huis versieren. De kerstkaarten liggen verspreid over de tafel, met én zonder tekst (hetzelfde geld voor de enveloppes), want tussen het schrijven door ren ik steeds weg om andere dingen te gaan doen. Daarstraks tussen de Gamma en de Hornbach (kerstbomenjacht) even snel een hapje gegeten bij de MekDonnels en aldaar -bizar genoeg- een überhippe piek voor op de kerstboom gekocht (met streepjes! :-D). Menu voor kerst is in half-affe staat (delen ervan liggen al in de vriezer, andere delen ervan zijn nog niet eens bij elkaar verzonnen). Ohja, en EINDELIJK weer eens een nachtje goed geslapen (een gesprekje met de arts over mijn zwaar gebroken nachten sedert het begin van mijn prozac-gebruik leerde mij dat ik mijn capsuultje beter niet vlak voor het slapen in kan nemen en waarempel: het ter harte nemen van deze info WERKT!). Ooohh, en dan ook nog zomaar ineens een extraatje voor kerst gekregen van de baas, waardoor we vanavond zomaar ineens hele mooie luxaflexjes hebben kunnen kopen voor in de woonkamer (want het mooie-lange-gordijnen-experiment is i.v.m. de drie allerschattigste demon-cats-from-hell toch écht wel heel erg mislukt).

Enenenen! Leuke plannetjes! Blijblijblij! Zinin!

*rent rondjes*

Oh, en óók moe. Ja.

*plok*

Misschien eerst maar even een beetje naar bedje toe.. :-I

9 Responses to “Woei!”

 1. Carrie Says:

  Zo springkikker hoe lang denk je zo door te stuiteren.
  Op deze manier ben je met de kerst zo moe en dat is ook niet leuk.
  Je hoeft geen 3 dagen in 1 dag te stoppen.
  Rust heb je nodig.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. gieling Says:

  op de mekdonnels na, geef ik u mijn zegen: LEEF !!!!

 3. marieke Says:

  Mijn pilletje gaat altijd ‘s morgens naar binnen, bij het ontbijt. Ik slaap als een baby ;-)
  Mekdonnels: soms (lees: gisteravond) best lekker! Een retegoeie vegaburger!

 4. janneman Says:

  misschien toch iets gas terug nemen? Ik wordt al moe als ik dit lees, (en ik lig ook al weken rond half 9 of vroeger in bed :p). Ben het eens met je moeder.
  Gelukkig zijn het wel een hoop leuke dingen!!!

 5. nelis Says:

  hihi, tis ook een beetje een adhd blogje :) heerlijk dat laatste stukje :D heel veel succes en plezier!
  dikke knuff!

 6. Pa Says:

  Hoi Naknak,
  Ben benieuwd naar de eerste helft van het kerstmenu, laat staan de tweede helft.
  De drukte valt hier wel mee.
  Morgen om 7 uur op om te behangen, negen rollen patroonbehang.
  De kerstboom {ik vind het weer persoonlijk een beetje veel te klein gedrocht)hebben we ook al.
  Dus als het lukt wat betreft behangen, zondag even de boel sfeervol maken in huis (te beginnen met rond de 1000 lampjes plaatsen).
  Ik denk dat mijn vrije maandag erbij betrokken gaat worden.
  Misschien wel gewoon om even af te kikken, voordat daarna de kerstweek op school start, met disco, dansfeest, ontbijt, alles weer klaarmaken voor volgend jaar enz.
  En dan dit alles met dit verschrikkelijk mooie visweer!!!!!!!!!!!!!!!
  L.y. en leuk dat gebaar van je baas, waardoor je toch weer wat exta’s kon doen

 7. Nien Says:

  :-D Zo zie ik je juist graag: stuiterend van de energie. Teken dat het lekker gaat met je. ;-)
  Maar wat rust tussendoor kan nooit kwaad.
  Jeetjemina, je hebt het (vast) al druk zat met het in toom houden van die drie kerstboomattackers.

 8. Erica Says:

  Haha je hebt het er maar druk mee, maar je bent goed bezig!
  Jaaaa mekdonnels heb ik me gisteravond maar op getrakteerd, mjammmmm…

 9. Annibal Says:

  @ Mama: Maakt u zich maar niet ongerust hoor, ik neem mijn rust wel :) Heus! En met kerst maken we er een gezellige boel van! Liefs!

  @ Gieling: Haha, zeg nou eens eerlijk; een mekkie op z’n tijd is toch lekker in z’n ranzigheid? ;-)
  @ Marieke: Nou, dat doe ik nu dus ook en het werkt inderdaad geweldig! Al was ik vannacht wel weer even aan het spoken, maar volgens mij kwam dat doordat ik volledig klem zat tussen alle katten die per sé op mij wilden slapen (Volgens Paul hebben ze toen ik sliep zelfs liggen vechten omdat er twee tegelijk op mijn benen wilden liggen :-P).. En hey, soms is de mek gewoon fijn! Ha!

  @ Janneman: Haha, tja, ik moet zeggen dat ik niet de héle dag zo druk ben hoor anders zou ik denk ik nu al wel het uiterlijk hebben van een leeggelopen ballon. Maar het geeft me wel energie om deze leuke dingetjes te doen! :-D
  @ Nelis: Haha, beetje wel he? Heb ik soms ;) Kus!

  @ Papa: Dat kerstmenu, dat vind u wel wat, denk ik :) Mama zei inderdaad dat het zo veel patroonbehang was, jeetje zeg! Is het allemaal wel gelukt? Hoop dat u morgen en overmorgen éindelijk lekker kan gaan vissen! Ohja, maar jullie boom moet ook nog inderdaad.. Hmm.. Succes er maar weer mee dan! L.y.!

  @ Nien: Jajaja! Heb het helemaal naar mijn zin deze week :-D Whaha, nou, tot nu toe gaat het wel, af en toe zijn ze flink bezig,m aar over het algemeen houden ze zich relatief kalm. Ik vermoed dat ze wachten tot we klaar zijn met versieren..

  @ Erica: Haha, het gaat goedkomen! Oeh yummie, daar kan ik soms zo intens van genieten..

Leave a Reply

?>