Kerst in aantocht

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Elk jaar is er weer dat ene moment. Dat éne moment, dat je de kerst ineens in je buik kunt voelen rommelen, de dennetakjes zich ineens vormen in je hoofd en je in de verte engeltjes kunt horen zingen.

 

Dit jaar was het voor mij dat eerste kerstkaartje, dat ik gisteren in de bus vond, dat het 'm deed. Vandaag kwam er nog een schepje bovenop: onze eigen kerstkaarten zijn klaar. Deze weken wordt het dus tijd om me toe te leggen op allerlei kerstige activiteiten; ik moet nog tafelkleedjes naaien (hoera voor de naaimachine!), kerstkaarten schrijven, een menu samenstellen, een kerstboom gaan kopen, boodschappenlijstjes maken..

 

Wij hebben ons dit jaar een hoop kerstdrukte op de hals gehaald, want de eerste kerstdag komen beide ouderparen, Paul's zus en mijn broer bij ons eten. Daar staat dan weer tegenover dat ik en Paul op tweede kerstdag een écht samendagje hebben, zodat we met z'n tweetjes naar de dierentuin kunnen gaan. Ik heb er om eerlijk te zijn kinderlijk veel zin in, want ik weet nu al dat het heel gezellig gaat worden. En jullie, mijn waarde lezers? Hebben jullie al plannen voor de kerst? En is bij jullie het kerstgevoel al 'ingedaald'?

 

Oh, en Erica, dank je wel voor de kerstklokjes in mijn hoofd :-)

6 Responses to “Kerst in aantocht”

 1. 1/4 deel van de ouderparen Says:

  Hoi Naknak,
  Maak het je vooral niet te druk.
  Gezellig is leuk genoeg.
  L.y.

 2. Carrie Says:

  Als we ergens mee kunnen helpen moet je het zeggen he.
  Wij zitten maar een telefoontje ver.
  De kerstsfeer zit er ook bij ons aan te komen, de boom is er al en gaan we zondag optuigen.
  Daarom vind ik kerst leuker dan sinterklaas en het duurt iets langer.

  Veel liefs, mams l-)

 3. Marieke Says:

  Het eerste kaartje kreeg ik gisteren ook al! Dit weekend maar eens gaan denken wat ik ga sturen…

 4. gieling Says:

  ik sta as zondag in new york bij rockefeller-buiding oog in oog met de kerstboom+schaatsbaan. kerstiger kan volgens niet… :)

 5. Annibal Says:

  @ Papa: Nee hoor, ik doe alleen maar dingen die ik leuk vind om te doen, ok? ;-) L.y.t. :)
  @ Mama: Tuurlijk! Zullen we doen :) Fijn altijd he, die geur? En die lichtjes? X!

  @ Marieke: Haha, wij zijn ook altijd van die last-minute-verzinners (al was het dit jaar wel een béétje een inkopper hoor ;))

  @ Gieling: OEH! Jaloers!

 6. Erica Says:

  Hihi *bloos*…
  Graag gedaan hoor… Was flink vroeg dit jaar omdat ik afgelopen week weg was, maar blij dat ik het Kerstgevoel bij je los heb gemaakt. Mijn kerstgevoel begon vorige week zaterdag, toen ik iedereen al had gehoord over wanneer ze de de boom gingen neerzetten en ik hem dus ook ineens neer wilde zetten.
  Leuke plannen met de kerst!! Dat word genieten, leuk hoor naar de dierentuin, hopelijk licht er dan sneeuw, dat lijkt me een hele bijzondere ervaring..
  Fijn weekend en een dikke kus!

Leave a Reply

?>