Woops

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (4)

Wij horen vanaf vandaag officiëel bij de grote mensen. Vandaag hebben wij namelijk voor het eerst een heuse pannenset aangeschaft. Deden we het tot nu toe prima met de gecombineerde oude pannensets van Paul's ouders en mijn collega, toen pasgeleden bij de éénnalaatste nog levende pan een handvat afbrak werd het toch écht tijd. Met enige tegenzin toog ik vandaag dan ook naar de Blokker, alwaar ik de set van onze keuze naar de kassa sjouwde en zo vlug mogelijk afrekende. Eenmaal thuis haalde ik de pannen uit hun beschermende plastic-jes en zowaar, mijn tegenzin verdween: met enige trots, zelfs, zette ik ze in de pannenla.

Maar helaas: terwijl ik nog even in het bijgeleverde boekje bladerde werd ik meteen met mijn neus op de feiten gedrukt wat mijn on-ervarenheid op pannen-gebied betreft.. Bij het bladeren zag ik namelijk tot mijn grote schrik een icoontje voorbij komen waaruit bleek dat ze niet in de vaatwasser mogen! ARGH! Bestáán er dan pannen die niet in de vaatwasser mogen?? Voor twee uitzonderlijk luie mensen is dat natuurlijk een absolute no-go; reden voor ons dus, om onze échte, eerste, éigen pannenset morgen maar weer te gaan ruilen voor een andere. Tja, zo verslijt je nog eens een pannenset of twee..

4 Responses to “Woops”

 1. Erica Says:

  Pannen die niet de vaatwasser in mogen, dat schiet inderdaad niet op. Maarja die worden inderdaad gemaakt, das luxe hé!
  Maar voor mij zou het ook niks zijn.
  Veel kookplezier met jullie nieuwe pannen!!
  Xx.

 2. janneman Says:

  is voor mij ook een vereiste hoor. waar heb je anders die vaatwasser voor!!!

 3. Vedat Says:

  Nou ja, wat een luilakken zeg. Die pannen zijn zo schoon, in een poep en een zucht.

 4. Annibal Says:

  @ Erica: Haha, inderdaad :) Ik had er gewoon nog nooit bij stilgestaan dat dat misschien óók wel bestond, haha! Maar dank je wel! X!

  @ Janneman: Ja he? Gelukkig, ik voelde me al redelijk decadent om ze te gaan ruilen, haha!

  @ Vedat: Jaja, wij zijn ook heel erg lui, anders hadden we ook geen vaatwasser ;-)

Leave a Reply

?>