Béétje anders..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Ik hou niet zo van veranderingen. Over het algemeen vind ik het prettig een beetje te blijven hangen in hetgeen ik gewend ben (mits het me goed bevalt). Dat is natuurlijk niet met álles zo, maar op het web heb ik daar érge last van. Ik vind het fijn een eigen plekje op het web te hebben; een plekje waar het voelt als 'thuiskomen'. Mijn home, zeg maar. En dat lukt me dus veel beter wanneer ik al wéét hoe het eruit gaat zien voordat ik op het betreffende linkje klik. Dit weblog is er een mooi voorbeeld van: in de banner is Charmmy Kitty terug te vinden, het poesje dat ik als achtergrond had toen ik nog bij BNN logde. Linksbovenin is het plaatje te zien dat ik álle 6 de jaren dat ik op mijn oude forumpje rondhing in mijn signature had staan. Destijds ook met datzelfde onderschrift. En natuurlijk mijn internet-nickname, welke ik al sinds mijn eerste stapjes op het internet trouw ben gebleven (jammer dat er sindsdien zo veel méér Mistique's bij zijn gekomen; gelukkig heb ik ook in het echte leven een bijnaam die ik als back-up gebruiken kan ;-)). Wanneer ik op mijn linkje klik en ineens iets anders te zien krijg dan dat ik gewend ben voelt dat raar. Alsof het mijn site niet meer is, ofzo.

Tóch raak ook ik soms op dingen uitgekeken, wil ik ze anders. Moeilijk, want ik ben dus lichtelijk neurotisch als het om mijn web-omgeving aankomt.. Maar ik heb in elk geval íets geprobeerd. Zomaar ineens! Ok, toegegeven, veel van de wijzigingen waren al way overdue omdat anderen een stuk mínder neurotisch zijn over hun banners, maarja. Kniesoor die daarop let, hoop ik dan maar. En wellicht is dit kleine babystapje wel de eerste op weg naar iets heel moois en komen jullie hier over een tijdje op een volledig aangepast weblog terecht. Wie weet: er beginnen zich, ondanks mezelf, toch écht een paar kleine plannetjes in mijn hoofd te vormen..

8 Responses to “Béétje anders..”

 1. Carrie Says:

  Veranderen kan je altijd, dat je dat al z’n tijd niet deed lijkt me geen probleem.
  Mensen zijn er wel gewent aan geraakt.
  Zal even wennen worden als je het gaat veranderen.
  Ben wel benieuwd wat je allemaal gaat veranderen.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. janneman Says:

  ik vond het juist wel leuk dat je nijntje nog had staan. Ik krijg hem niet meer op mijn log. :P

 3. Michel Says:

  Eeeeh… is er iets wezenlijks veranderd dan? Behalve dan de bannertjes rechts. Notifylist lijkt me trouwens wel cool. Werkt dat een beetje?

 4. Erica Says:

  Ja jouw log is voor mij ook iets heel vertrouwds.
  Ook omdat je een van de weinige bent die een Pivot-log heeft, is jouwes anders dan anderen.
  Bijna alle linkjes zijn veranderd, leuk om te zien welke plaatjes je hebt gebruikt. Mijn oog is vervangen door mijn grote liefde Iejoor, die idd sinds ik bij Punt.nl zit mijn log een vetrouwd gezicht heeft gegeven. Leuke plaatjes allemaal!
  Ben benieuwd of je nog verder gaat met de veranderingen…
  Dikke kus!

 5. gieling Says:

  (slaakt een diepe zucht van opluchting!) mijn ultieme nichtenfoto is gehandhaafd gebleven hahahaha.

 6. nelis Says:

  als je het langzaamaan verander heb je zelf meer tijd om eraan te wennen toch? ik ben heel erg benieuwd naar je plannen :) dikke knuff!

 7. Martine Says:

  Ik ben óók heel benieuwd wat je gaat veranderen! Zelf ben ik juist heel snel geneigd om dingen te veranderen. De woonkamer en mijn weblog bijvoorbeeld. Hoewel die laatste alweer heel lang dezelfde achtergrond heeft (gauw eens wat aan doen).
  Veel plezier met ‘knutselen’ aan je log. Liefs! Tiene.

 8. Annibal Says:

  @ Mama: Ik weet het ook nog niet hoor, ik heb nog geen vastomlijnd plan ofzo.. Het is alleen.. Nouja, veel mensen veranderen met regelmaat en ik doe dat nooit zo :) Liefs!

  @ Janneman: Oh, ja, dat kan natuurlijk ook! Jammer dat je ‘m er niet meer opkrijgt, ik zou dat wel een nadeel vinden van de plek waar ik log zeg maar..

  @ Michel: Haha, juist.. Paul voorspelde al dat mensen dat zouden zeggen. Dat vind jij dus een kleine verandering, maar ik kan er dágen van slag van zijn (al klinkt dat ook weer wat heftiger dan het is, maar ik word er gewoon onrustig van, ofzo..). Notify-list vind ik op zich wel prettig werken, al moet ik er wel bij zeggen dat het niet altijd even góed werkt. Soms komen mailtjes pas na dágen aan en dat stoort me wel eens. Ik heb alleen niet zo’n onwijs uitgebreide lijst, dus doe ik er ook niet al te veel moeite voor (al herinner je me er nu wel aan dat mijn broertje nog eens een scriptje voor me zou fixxen ;-)).

  @ Erica: Ik vond het ook wel weer leuk, maar het blijft wennen :) Ik ben eigenlijk ook benieuwd wat ervan gaat komen, haha! We zullen zien! Dikke kus terug!

  @ Gieling: Whaha, nou, ik heb nog wel zitten kijken of ik bij jou iets anders weg kon plukken (áls ik het doe.. ;)), maar je nieuwe foto is nog lastiger als deze, haha! Dus wees er blij mee, ik denk dat deze nog wel ff blijft staan!

  @ Nelis: Dat is ook weer waar, al ben ik natuurlijk wel weer zo iemand die dan, áls er veranderd wordt, wel redelijkrigoreus te werk gaat ;) Knuff!

  @ Martine: Haha, ik weet het! Grappig eigenlijk, dat jij juist onrustig wordt als iets lang hetzelfde is.. Ben benieuwd wat jíj er binnenkort van gaat maken ;) Kus!

Leave a Reply

?>