Toch wel

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

Mijn tweede werkdag sinds mijn vakantie-met-week-ziek-erachteraan kreeg ik niet vol. Rond tweeën toog ik naar huis, volledig afgedraaid. Opnieuw een middag op de bank doorbrengen was niet wat ik in gedachten had gehad toen ik 's-morgens opstond.

Vanochtend beaamde mijn huisarts me, dat ik me niet aanstel en dat ik niet gek ben. Bronchitis dus. Een kuurtje should do the trick. Morgen ben ik vrij en kan ik dus rustigaan doen; ik hoop dat ik donderdag genoeg effect heb van de antibiotica om éindelijk eens klaar te zijn met dat ziekige gedoe. Ik ben het zat!

9 Responses to “Toch wel”

 1. Carrie Says:

  Ja morgen een daggie lekker niks, daar krijgt men energie van.
  Maar dat moet je ook helemaal niks doen waar je geen zin in hebt.
  Zal morgen aan je denken als ik hard zit te zwoegen…hahahaha
  Voor mij vanaf morgen nog 3 dagen werken en dan…….. eindelijk een week vakantie…hoi hoi hoi

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Jeff Says:

  Oef, meissie toch :-( En dat in de periode dat werkelijk iedereen geveld lijkt te raken door de griep en anderssoortige kwaaltjes… Rottijd voor velen dus! Nu maar duimen dat ik het niet krijg ;-) BETERSCHAP!

 3. janneman Says:

  er is ook bijna geen ontkomen aan. dus veel beterschap en neem wel de tijd, want antibiotica put wel uit. Dus als je koorts hebt, thuis blijven, geen koors en redelijk lekker voelend –> gewoon lekker aan het werk, maar een stapje langzamer. (zo doe ik het meestal)

 4. Vedat Says:

  Dat je het zat bent, dat hoort ook bij die ziekte. Ik hoop dus, dat je het snel niet meer zat bent, maar weer zonnig inhet leven stat. Van harte beterschap, Annibal.

 5. Pa Says:

  Hoi Naknak,
  Tussen het volhouden door mag je best even uitrusten, hoor.
  Dankzij het geweldige zomerweer is een groot gedeelte van de populatie al grieperig, verkouden of verschrikkelijk moe.
  Het laatste heb ik wel last van, maar tot nu toe lijk ik weer imuun voor de andere ellende.
  Helaas moet de winter nog beginnen,dus ik weet niet of ik mijn record van vorig jaar met 0 x verkouden weer kan evenaren.
  Wat komen moet, houdt je toch niet tegen.
  Sterkte en beterschap.

 6. nelis Says:

  ik ben nu twee dagen enorm verkouden en ben het ook zat inderdaad! bah! morgen naar Berlijn.. vandaag ff rustigaan en dan moet het wel goedkomen.
  Tot snel! Dikke knuff!

 7. giel Says:

  sterkte. dit klinkt wel heel hardnekkig. ik stop met mijn adviezen. als ik dokter was geweest, dan zou t waarschijnlijk slecht met de mensheid aflopen :)

 8. Martine Says:

  Arm meisje! Beterschap!
  Dikke knuffel van Martine.

 9. Annibal Says:

  @ Allen: heel erg dank jullie wel :-) Het lijkt te helpen, hetzij erg langzaam. De hoest is al wel minder, helaas de kortademigheid nog niet. Komt vanzelf, maar het duurt even!

Leave a Reply

?>