Nou zeg..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

En toen deed ineens mijn computer het niet meer! Althans, Windows dan, de pc zelf deed het nog prima. Na weer eens een dagje installeren heeft mijn lief me weer helemaal uit de brand: Windows er opnieuw op, de meeste programma's weer terug. Gelukkig maar, dat al mijn 'dingetjes' elders staan opgeslagen (handig, die partities!), zodat ik geen mp3'tje of foto zal moeten missen. Thnx babe :-)

Overigens is er wel iets anders dat ik per vandaag moet 'missen': de zijkant van mijn nagel is eraf. Ik bleef er vanmiddag een beetje aan hangen (nee hoor, geen erge au) en toen ik de pleister eraf haalde vroeg ik me af.. Ik pakte mijn tangetje* en knipte een stukje.. En nóg een stukje.. En toen nog meer.. En uiteindelijk bleek dat ongeveer 90% van de ingehakte zijkant niet meer vastzat aan de onderliggende huid. Onder de nagel kwam het bont en blauwe 'flapje' huid dat ik ook los had gehakt vandaan, en na nog wat meer knipwerk kwam dáár weer een mooi rose babyvelletje vandaan. Het trekt een beetje en het is wat gevoeliger als de 'gewone' huid, maar verder ziet het er keurig uit. Geweldig, want nu is er ook nauwelijks nog risico dat ik ergens aan blijf hangen en dingen lostrek die nog vastzaten. Hoezee!

*: Als manicure heb ik het geluk over ál het juiste gereedschap te beschikken. 

9 Responses to “Nou zeg..”

 1. Vedat Says:

  Je zit wel in de hoek waar de klappen vallen. Jij in de lappenmand, de pc in de lappenmand en nou jouw nagel nog. Tja, Annibal, ik durf het bijna niet te zeggen, maar… (Wel goed, dat Paul er is, vind je niet?)

 2. nelis Says:

  ondanks het juiste gereedschap klinkt het wel erg pijnlijk :S kus!

 3. Erica Says:

  Nu alle losse stukje weg zijn, ziet het er misschien raar uit, maar is wel beter denk ik ja..
  Hopelijk heb je er weinig last meer van.
  En een nieuwe nagel groeien duurt 100 dagen zeggen ze altijd. Dus dan weet je hoe lang je nog moet voor die weer de oude is.
  Liefs! Xx.

 4. overgevoelige gieling Says:

  (leest het stukje met hetzelfde gezicht alsof hij een krijtje op een schoolbord hoort krassen…)

 5. Carrie Says:

  Fijn dat het goed gaat met je vinger, kom het wel even inspecteren.

  Veel liefs, mamsl-)

 6. janneman Says:

  Wat was er dan met je nagel gebeurt? kan het even niet terug vinden.
  Ja erg he? die pc’s die chraschen. Gelukkig had je back-ups

 7. Annibal Says:

  @ Vedat: Haha, nou, ik klaag niet hoor, het kan toch echt stukken erger :) En natuurlijk is het goed dat Paul er is (al heb ik voor mijn pc nog een kenner achter de hand hoor, haha!)..

  @ Nelis: Valt wel mee hoor, het zat allemaal al los.. :) Kus!

  @ Erica: Klopt, ik ben er eerlijkgezegd wel blij mee.. Ik blijf anders zéker weten een keer hangen en dat kan veel vervelender zijn! Hmm, 100 dagen klinkt minder lang als het voelt voor mij.. Hopelijk valt dat dus ook mee, thnx! Kus!

  @ Arme Gieling: Haha, is die computercrash zó melijwekkend? ;-)
  @ Mama: En? Goedgekeurd? ;) Liefs!

  @ Janneman: Oooh, dat staat bij dat stukje met een plaatje van een baby ernaast.. Heb een beetje stom gedaan bij het fixxen van de kledingkast, maar gelukkig valt er ernst ervan nogal mee.. Mooi meegenomen!

 8. gieling Says:

  (de nagelaffaire!!!!)

 9. Annibal Says:

  @ Gieling: ;-)

Leave a Reply

?>