Mooi

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (11)

Mijn trots van gisteravond: deze foto, welke ik heb genomen tijdens de prachtige uitvoering van het stuk "Sleepless" door het Nederlands Danstheater II. Voor meer foto's van de afgelopen 2 avonden verwijs ik jullie naar mijn Flickr-account

(Mental note to self: ik wil een spiegel reflex-camera!!)

11 Responses to “Mooi”

 1. Marieke Says:

  Wat een rust straalt deze foto uit, ondanks dat het een pose is die geen mens lang volhoudt. Erg mooi op de gevoelige plaat gezet!

  (btw, ik zag net dat mijn reactie op je stukje ‘Veel’ weg is. Of heb ik het nooit geplaatst?)

 2. Carrie Says:

  Mooie foto staat de rest op flickr?
  Ga wel ff koekeloeren.

  Veel liefs, mams
  l-)

 3. Jeff Says:

  Ziet er kunstig uit, hoor :-)

 4. Erica Says:

  Mooie foto hoor!!

 5. Vedat Says:

  Wel heel mooi, maar tijdens een voorstelling mag je toch niet fotograferen, Annibal?

 6. Annibal Says:

  @ Marieke: Was ook echt wel een hele mooie voorstelling! Dank je wel :-) (Oh, wat raar, ik heb ‘m ook niet gezien helaas.. Er gaat de laatste tijd geloof ik wel eens vaker wat mis, zal binnenkort eens een update van de pivot-software draaien!)

  @ Mama: Jaja, kijk maar! Liefs!

  @ Jeff: Dank u, dank u ;)
  @ Erica: Thnx :)
  @ Vedat: Ha! Als pers-fotograaf natuurlijk wèl..(h)

 7. Jackie Says:

  Wat een mooie foto, lijkt me een mooie voorstelling!

 8. bijzonder Says:

  Wauw :)

 9. Annibal Says:

  @ Jackie: Kan het je aanraden inderdaad :-)
  @ Bijzonder: Dank je wel :)

 10. gieling Says:

  prachtige foto. vind de pics vaak nog mooier dan de voorstelling. heerlijke figuren!

 11. Annibal Says:

  @ Gieling: Thnx :-) Het was óók een mooie voorstelling gelukkig, al moeten er wel concessies gemaakt worden omwille van de foto: om zo dichtbij mogelijk te komen stonden wij aan de zijkant, waardoor een pilaar een het zicht op een deel van het podium erg belemmerde. Gelukkig was de helft die we wél konden zien zéér de moeite waard :)

Leave a Reply

?>