Voldoening

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Warm. De warme stralen van onze douche masseren mijn vermoeide spieren. Totale leegte, de doorlopende waterval van gedachten aan-van-alles-en-nog-wat tijdelijk verstomd. Slechts een gevoel van voldoening van een spinningles zoals ik ze op de één of andere manier het lieftste heb: hard en medogenloos. Het gevoel van nèt iets te ver gaan, wéten dat je over je grenzen gaat, en het tóch doen. In volledige concentratie. En. Daarna. Dit. Helemaal goed.

Voldoening vanuit inspanning, maar ook voldoening vanuit pure luxe. Vandaag de weekboodschappen thuisbezorgd krijgen en wel tot in de keuken. Meneer Albert gaf € 10,= korting weg en wij besloten het een keer te proberen. Ik heb altijd al een hekel gehad aan boodschappen doen en ik wist terwijl ik pinde op mijn eigen aanrecht al: dít wil ik vaker. Elke week is nergens voor nodig, maar zo af en toe.. Mag een beetje verwende luxe best. Toch? Ik heb nu al zin in de kerstboodschappen ;-)

6 Responses to “Voldoening”

 1. Carrie Says:

  Die kerstboodschappen gaan we die niet samen doen…………..jammer.
  Voor mensen met een boodschappen fobie is het een uitkomst denk ik.
  Zo lang ik het nog zelf kan komt Appie bij mij niet over de vloer.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Jeff Says:

  **grin**, ik heb ook wel eens overwogen om Albert een keer langs te laten komen, maaruh, verhoudingsgewijs is het vrij duur voor een éénpersoonshuishouden… Misschien dat ik een keer een paar kratjes bier laat komen… of inderdaad voor een feestje ofzo… Verder vind ik het ook voornamelijk voor bejaarden en luie mensen, hoor ;-)

 3. Erica Says:

  Soms kan sporten zo lekker zijn, juist omdat je dat helemaal tot het uiterste gaat en de douche erna zooo geweldig voelt…
  De boodschappen thuis laten bezorgen is idd wel es erg handig, maar ook duur volgens mij. Maar met korting zeker leuk om is uit te proberen! Kus!

 4. Janneman Says:

  Ik zeg altijd, als het je bevalt en je kunt het je veroorloven en je schaadt er niemand mee, waarom niet. Door die opmerking van de kerstboodschappen is er bij mij een lichtje gaan branden i.v.m. verjaardagsboodschappen. Maar eerst even kijken, of het voor ons niet te duur wordt.

 5. Vedat Says:

  Niet te vaak op die manier de boodschappen doen,want voor je het weet, ben je eraan verslingerd.

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Haha, ik ben bang van niet, ik hèb al een hekel aan boodschappen doen, laat staan de kerstboodschappen. Nog eens 4x zo druk, met een drie keer zo lange lijst vechten om het laatste bakje slagroom. Mij niet gezien ;-) Ik heb geen fobie, maar wel een gruwelijke hekel. Telt dat ook? ;-) Liefs!

  @ Jeff: Jah klopt, je moet ook best wel veel in één keer bestellen.. Maar ik ken me zo al een paar gelegenheden bedenken waarbij ik het vanaf nu wel via de Albert ga regelen hoor, hoera! Laat mij maar een lui mens zijn dan, haha ;-)
  @ Erica: Zeker weten, echt zó fijn is dat! Het is dat ik op woensdag vrij ben nu, laat op de woensdagmiddag zijn de bezorgkosten nog wel te overzien. Ik vind het geen ding voor elke week, maar zo af en toe.. :-D Kus!

  @ Janneman: Oeh, goeie! Zou het zeker ff bekijken :D
  @ Vedat: Vaak zal het niet worden hoor, maar zo hier en daar.. :)

Leave a Reply

?>