Precies goed

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Ken je dat gevoel, dat je soms hebt? Dat gevoel van precies goed, van puzzelstukjes op hun plek? Zo'n weekend was het, dit weekend. Een weekend van rustigaan, geen afspraken (behalve het vieren van mijn papa's verjaardag vandaag); een weekend van uitslapen en bijkomen. En ik ben bijgekomen, ik heb uitgerust. Gisteren voor het eerst in tijden weer eens uitgebreid met de wii gespeeld, een beetje boodschappen gedaan, in de avond weer eens een biertje wezen drinken in de Sowie (en nog één, en toen nog een sapje, en toen nog wat wijntjes).

In de Sowieso kwamen we erachter dat déze dag precies de goede dag was om er te zijn: een dierbaar vriendinnetje bleek in dezelfde situatie te zitten als ik bijna een jaar geleden zat. Ze was er nog flink mee aan het worstelen en zat nog wel een beetje in de ontkenningsfase (maandag niet gaan werken wilde er nog even niet in), maar haar klachten waren voor mij zó herkenbaar.. En gelukkig kon ik haar, juist omdat wij haar daar tegenkwamen, even uitgebreid spreken, advies geven, knuffelen en een hart onder de riem steken. Ik hoop dat ze er wat aan had; ik vond het in elk geval fijn dat wij precies op het juiste moment op de juiste plek waren.

Na vervolgens een gezellige zondag bij mijn ouders en broertje te hebben doorgebracht heb ik nog twee daagjes werken te gaan, waarna ik tot aan volgende week maandag vrij zal zijn; hierna moet ik weer twee daagjes werken tot aan mijn herfstvakantie (anderhalve week :-D)! Ook hierin heerst het gevoel van precies op tijd; ik verlang naar wat tijd om mezelf en mijn huis weer even op orde te maken en de dingen te doen, waar ik nu niet aan toe kom..

5 Responses to “Precies goed”

 1. Kell Says:

  Fijn dat je je vriendin zo kunt helpen, zal ze vast erg waarderen. xx!

 2. Jeff Says:

  Hihi, nog 2 dagen werken en dan heb je al weer ‘herfstvakantie’? Die Annibal, joh… Ik heb mijn zomervakantie nog niet eens afgesloten! Normaal werk ik dan door tot de tweede week van januari en doe ik iets aan ‘kerstvakantie’ ofzo, maaruh, misschien dat ik er dit jaar ook nog wel ff een ‘herfstvakantie’ ingooi… in november ofzo, maar ik loop blijkbaar bij dit soort dingen gewoon een beetje achter ;-)

 3. Vedat Says:

  Een prettig weekend kan ik je niet meer wensen, want dat heb je al gehad. Wel alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jouw vader, Annibal.

 4. pa Says:

  Lekkuh vooruitzicht he!!!!!!!!!!!
  L.y.

 5. gieling Says:

  geven is en blijft veel leuker dan nemen/ontvangen. ben er ook van overtuigd dat je inderdaad krijgt wat je geeft. sowieso dus de juiste daden verricht ;)

Leave a Reply

?>