Lazy saturday

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (3)

Fijn weekend allemaal :-)

 

(Overigens zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn: de laatste afleveringen van de Soprano's zijn erdoorheen…)

3 Responses to “Lazy saturday”

 1. Carrie Says:

  Yes, zaterdag.
  Veel plezier dit weekend.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Jeff Says:

  EN EN EN, wat vonden jullie van het einde? Ikzelf ben er namelijk nog steeds niet echt uit of ik het nou een anticlimax of een briljante afsluiting moet vinden… En eh, is het nou ‘gewoon afgelopen’ of gaat het beeld ineens op zwart ‘omdat je zoiets nooit ziet aankomen’? Anywayz, da’s waarschijnlijk ook de kracht van het einde, dus vandaar dat ik er wel vrede mee heb… Nu maar aan de Nip/Tuck, Green Wing and so on, he? :-)
  Voor mij trouwens minder leuk dat het weekend is… de zondag en de maandag nog ff overleven en daarna mag ik alweer aan de slag! Maja, ben er stiekem ook wel weer een beetje aan toe, *grin*

  (Ennuh, ik werkte overigens DRIE jaar bij de Bank voordat ik eruit geknikkerd werd vanwege de Flexwet… maaruh, uit eigen beweging ACHT jaar volmaken? Poei, dat had ik waarschijnlijk niet eens gehaald, hoor… dus chapeau en don’t blame yourself too much!)

 3. Annibal Says:

  @ Mama: Is goed gekomen! L.Y. :-)

  @ Jeff: Haha, nou.. Ja, ik begrijp je twijfel inderdaad, maar eigenlijk denk ik dat ik tóch doorsla naar de afdeling “BRILJANT!” :-) Ik weet het niet, ik vind dit einde heel erg iets hebben (al had ik grote moeite met ehm, nouja.. Daar hebben we het nog wel over, ik ken minimaal één meelezer die de serie nog aan het kijken is), het klopt zo goed met de rest van de serie, zeg maar. Precies zoals je zegt. Haha, inderdaad, ik heb wel een beetje een gevoel van een vage leegte in mijn serie-gewoonte na al die goede tijden met mijn favo mafia-familie, maar we kunnen binnenkort de VOLLEDIGE serie X-files van mijn broertje lenen, dus dan hebben we voorlopig weer voor een jaar of 3 aan kijkvoer, haha ;)

  Oei, dat is inderdaad áltijd naar, sterkte morgenochtend :(

  (Haha, ik bedoelde eigenlijk die andere goede werkgever, in het kader van de ruimte tussen de regels in, ofzo-iets ;-) En neuh, ik neem het mezelf niet al te kwalijk hoor, no worries there ;-)).

Leave a Reply

?>