ZIN!!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Zo. IK ben helemaal check; bepakt en bezakt, bijna klaar om op werk aan te gaan met mijn (lóódzware!) rugzak om vanuit daar direct door te gaan naar het punt waar ik wordt opgepikt met de auto. Ik ben een jaartje niet de Bob en daar denk ik met name zondagavond héél erg blij mee te zijn. Onze nieuwe katten-oppas, mijn nichtje Lisanne, is gisteren langsgeweest en die had er ook al zo vreselijk veel zin in. De katten zijn dol op haar en zij op de katten, so no worries here. Ik ben blij!!

En dan moet ik nu gaan, anders mis ik mijn tram!  Tot maandag :-)

7 Responses to “ZIN!!”

 1. nelis Says:

  tot maandag!
  enjoy!
  kus

 2. Erica Says:

  Nog ff snel werken en dan genieten!!
  Heel fijn weekend!! En tot maandag!
  Kus!

 3. gieling Says:

  laat ze een swingpoepie ruiken, dame!

 4. janneman Says:

  veel plezier!

 5. wien Says:

  Woej! Enjoy!

 6. kell Says:

  Veel plezier !xx

 7. Jackie Says:

  Heel veel plezier!

Leave a Reply

?>