Voorbereidingen

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Ik poets mijn kisten om ze weer even góed waterdicht te maken, en poets en passant mijn beide handen, armen en broek mee. Ik was mijn handen, zie onderwijl mijn hippe zwartleren Adidas-sneakers met kaalgesleten neuzen en besluit deze ook nog even te doen. Naast de gympen poets ik natuurlijk ook nog even opnieuw mijn handen zwart. Ik ruim op en struikel over de troep. Ik vul mijn ene toegestane PET-fles met het door mij verkozen drankje (Passoa) en kom er halverwege achter dat het wellicht handig geweest zou zijn wanneer ik eerst even een trechter zou hebben gepakt.

Er volgt een avond vol gebel door Paul i.v.m. grote moeilijkheden omtrent het afstemmen van een vervoersplan waar alle vriendjes blij van worden, terwijl ik ondertussen probeer het huis met zo min mogelijk lawaai schoon te krijgen. Mijn tas is zo goed als ingepakt, Paul's kleding ligt in elk geval klaar. Overmorgen, als we eenmaal door de poorten zijn gelopen, dan glijdt alle voorbereidingsstress van ons af en gaat het feest écht beginnen; dat ene feest dat alle eventuele stress in een oogwenk kan doen verdwijnen als sneeuw voor de zon..

Het is weer zo ver: we gaan naar Lowlands!! ;-)

5 Responses to “Voorbereidingen”

 1. Erica Says:

  Succes met de laatste dingen!
  En heul veul plezier vrijdag, zaterdag en zondag!!!!!!!!!
  Liefs! Xx.

 2. Nien Says:

  Ieder jaar twijfel ik weer, en de laatste jaren wordt het iedere keer een nee. (puur op gebrek aan geld gebaseerd, moet ik zeggen ;-)). Veel plezier jullie!! Zal duimen voor mooi weer.

 3. Bijzonder Says:

  hahaha – heel veel plezier!! je eerste ‘getrouwde’ lowlands – zou het daardoor extra bijzonder worden?

 4. nelis Says:

  have fun!!!
  kus!

 5. Mieke Says:

  Heeeeeel veel plezier jullie!!

  Enne, over mijn energiekoordlog(leuk scrabble-woord), dat zou inderdaad kunnen, maar ik denk dat je ook gewoon gevoelig bent(hsp), waardoor je stemmingen van anderen goed aanvoelt, en ze makkelijk overneemt.

  Kus!

Leave a Reply

?>