WTF???

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (10)

Er zingt een liedje door mijn hoofd van Jerry Springer: The Opera (don't ask) en dat liedje gaat als volgt:

"What the fuck?
What the fuck?
What the fucking fucking fuck?"

En ik geloof niet dat ik ooit een liedje in mijn hoofd had dat zó precies weergaf hoe ik me op dat moment voelde. Ik ben volledig perplex; ik ben er volledig stil van, maar tegelijkertijd 100 % hyper. Ik en Paul, blut vanwege ons trouwen en de huwelijksreis, hebben zojuist twee kaartjes voor het uitverkochte Lowlands gewonnen! We kunnen het allebei nog steeds absoluut niet geloven, hebben al 4 keer een printscreen gemaakt van het schermpje waarin staat dat we hebben gewonnen, we hebben al een keer of 20 gecheckt of het wel écht twéé kaartjes zijn, hebben elkaar al een keer of 3 bevestigd dat we écht de juiste adresgegevens hebben ingevuld en hebben zelfs al de actievoorwaarden gelezen om er zeker van te zijn dat óns niets kan overkomen, maar het is echt waar!

Tot een week of 2 geleden hadden we er vrede mee, dat Lowlands er dit jaar niet in zat voor ons. Maarja, naarmate het dichterbij komt komen bij ons toch elk jaar weer de kriebels, en dit jaar zelfs de spijt, omdat het al was uitverkocht. Maar het opgeven van Lowlands 2007 lukte ons toch óók niet helemaal: we deden mee met elke Lowlands-wedstrijd die we vinden konden. Vanavond volgde hierop dus een tóch wel erg onverwachts hoogtepunt: omdat ik trek had in ijs (3 chocolades-ijs van Hertog, yummie!!) en we toch nog bier moesten halen voor het bezoekje waarmee vriend Job ons morgen zal gaan vereren liepen we nog even naar de Albert Heijn. Wegens onze blut-heid van deze maand graaiden we dus het één en ander aan eigen merk-el cheapo-bier uit het rek.. Om het vervolgens tóch niet te kunnen laten het 8-pack Grolsch met daarop de speciale Lowlands-kaarten-win-actie mee te nemen. Eenmaal thuisgekomen moesten we uit nieuwsgierigheid een lipje van één van de blikjes plukken om het uit te proberen (dat je vervolgens je blikje bier met een ijspriem open moet maken is daarbij slechts een klein detail) en gewapend met twee lipjes surften we naar de wedstrijd-website. We voerden onze code in.. En kregen vervolgens een scherm met daarop "Gefeliciteerd! Je hebt 2 weekendkaarten gewonnen! Veel plezier op Lowlands!"

Stomverbaasd keken we naar elkaar, weer op het scherm, weer naar elkaar. "Dát is raar.." wist één van ons tenslotte uit te brengen. "Ik geloof er niks van" zei vervolgens de ander. Zó makkelijk zou het toch niet zijn? Vast een foutje. Wellicht lazen we het verkeerd, of was dit het schermpje vóórdat je te horen krijgt of je hebt gewonnen of niet. Nog maar een lipje dan. "Helaas! Je hebt niet gewonnen. Nog een code? Vul dan snel in!"

Werderom ongelovige blikken. "Vlug! Maak een printscreen van die ene!" riep Paul, alsof het scherm elk moment op de vlucht kon slaan. Aldus geschiedde. Langzaamaan begon het kwartje te vallen: "We gaan naar Lowlands!" en met trillende handen belden wij onze liefste vriendjes (die erg teleurgesteld waren dat we er dit jaar niet bij zouden zijn) om hen ons bizarre nieuws te vertellen.

Nog nooit, nóóit heb ik iets gewonnen. En dat is ínclusief de kleurwedstrijden van de supermarkt. En nu gaan we naar Lowlands. Blij!! En tevens:

What the fuck??

[edit]Dubbele "What the fuck??" in het kwadraat: we hebben zonet met ons láátste lipje nog 2 kaartjes gewonnen!! Onze twee vrienden die óók geen kaartjes hadden zijn nu ook helemaal blij!![/edit]

10 Responses to “WTF???”

 1. Erica Says:

  Aahhhh wauw cool zeg!!!!!!!!!!
  Wat een gave verrassing…
  Jullie gaan genieten…….
  Veel plezier met de rest van de voorpret!
  Dikke kus!

 2. Carrie Says:

  GEFELICITEERD dat is nog al mazzel hebben.
  Nu net vernomen dat jullie nog 2 kaarten hebben gewonnen.
  Het kan niet op ….. we zijn hardstikke blij voor jullie
  Heel veel plezier van het weekend.

  Veel liefs, mamsl-)

 3. Vedat Says:

  Nou ja zeg, wat een gefuck, sorry, geluk. Van harte gefeliciteerd. Het is maar goed, dat Grolsch uit “Het onverwachte Nederland”, zoals de Achterhoek wordt genoemd, komt. Heb je onverwachts toch nog geluk.

 4. Eve Says:

  Wow!!! Wat gezellig, we komen elkaar vast wel tegen :-)

 5. wien Says:

  Shit hee! Goed joh! Veel plezier alvast :D

 6. Bijzonder Says:

  super hoor :)
  Have fun!

 7. nelis Says:

  damn! :D das fijn! Heel veel plezier alvast ;) Kus!

 8. janneman Says:

  Toen je met dat gefuck begon dacht ik even dat er iets heeeeeeeeeeeel ergs was gebeurt.

  Maar het was iets heeeeeeeeeeeel ergs LEUKS. Dit zijn leuke prijzen. Gefeliciteerd en geniet er van!!!

 9. Annibal Says:

  @ Erica: Dank je! Gaaf he? Haha, dat gaan we zeker!! Kus!

  @ Mama: Dank u wel, zijn er extreem blij mee :-) Zeker nu ook de oppas binnen is.. Liefs!

  @ Vedat: Haha, allebei wel, jah.. Maar vooral blij! Huh? Maar delen ze die dan uit omdat ze in de achterhoek zitten? O_O

  @ Eve: Oeh, leuk, lijkt me gezellig om elkaar te meeten, we moeten maar ff zien of we eraan toe komen!

  @ Wien: Gaaf he? Thnx! Komt goed, wel ;-)
  @ Bijzonder: Dank je!

  @ Nelis: Haha, my thoughts exactly ;-) Dank!! Knuff..

  @ Janneman: haha, kan ik me wel voorstellen inderdaad.. Maar ik kon het gewoon níet anders uitdrukken als zo, ik was me toch zó perplex.. We hebben die nacht ook echt maar drie uurtjes geslapen ofzo, we waren té druk in ons hoofd en te hyper om te kunnen slapen.. Dank je wel!!

 10. Martine Says:

  Jeeeeeeeee! Wat LEUK voor jullie dat jullie die kaarten hebben gewonnen! Ik ben zelf zes keer naar Lowlands geweest, ik heb dus écht iets met dat festival. Zou je ook namens mij ervan willen genieten? Enjoy!!!
  Liefs, Martine.

Leave a Reply

?>