Verassend

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Het bleek een uitstekend plan om vanmiddag eens even richting de bioscoop te gaan: nèt op het moment dat we begonnen met het inpakken voor onze tassen voor de 12e en de 13e (die ochtend worden we wakker in een bruidssuite) en daardoor allebei volledig in de stress schoten was het tijd om naar de bios te fietsen en eens even flink afgeleid te worden. De film bleek, redelijk onverwachts, behóórlijk mee te vallen: ik vond ‘m best wel spannend, de effecten waren geweldig, het verhaal niet bepaald spannend, maar wèl onderhoudend.. En eigenlijk, héél stiekum, was het vooral gewoon heerlijk om weer eens onder mijn oude, favoriete jeugdhelden te verkeren en een nieuw verhaal over hen te volgen.

De flauwe grappen in het verhaal konden ons niet bekoren en de ongeloofwaardigheid van bepaalde zaken (de twee mooie meiden in de film zijn óf automonteur, of computernerd -de natte droom van bijna elke 14-jarige jongen) maakten de film niet bepaald sterk en er zaten wel een paar flaws in de film, maar as much as I hate to admit it als hardcore tegenstander van de betreffende regisseur.. Ik vond ‘m leuk!!

5 Responses to “Verassend”

 1. Carrie Says:

  He he eindelijk heb je de transformers weer eens gezien.
  Word tijd dat ze de hele serie op dvd zetten voor collectors.

  Veel liefs, mamsl-)I-)

 2. Sjoerd Says:

  Ik vond dat robotje wat in een radio veranderde(in het begin en later in een telefoon ofzo) NIET grappig… ^_^ Maar dat ben ik.

  En die bloedmooie meiden… Uhuh B) Die mogen blijven :-D
  Voor de rest wel vermakelijke film ja :-D

 3. gieling Says:

  transformers, vrijgezellenfeest… aan afwisseling geen gebrek! ooit liet ik in een hammam in casablanca mijn rug scrubben. geloof me, mijn rug is voor eeuwig getransformeerd :)

 4. nelis Says:

  ik ben nogsteeds gewoon heel erg benieuwd :) nu nog ff tijd vinden. Kus!

 5. Vedat Says:

  Gaat de natte droom van de veertienjarige jongen nou over de beroepen of over die meiden?

Leave a Reply

?>