Winkels, pak en poesje

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (14)

Vandaag had ik de eer op sleeptouwgenomen te worden door mijn lieve broertje Wim. Er moest namelijk gewinkeld worden en winkelen gaat nu eenmaal beter met z'n tweetjes. Wim moest namelijk een pak, omdat hij binnenkort een bruiloft heeft waarbij hij graag goed voor de dag wil komen. Het pak is zéér goed gelukt (incluis hip overhemd én manchetten); vervolgens zijn we ook nog geslaagd voor een nieuwe zwembroek. Helaas waren de bijbehorende schoenen niet meer in Wim's maat te krijgen, dus nu is er een poging tot een internet-bestelling de deur uit.

Na het winkelen had ik nog een grotere eer: ik mocht mee om de eerste keer naar Wim's nieuwe katje te gaan kijken, die hij over een weekje of 5 op mag gaan halen. En wat is het een ongelooflijk snoepie! Net als zijn zusjes en broertje trouwens.. Kijk maar:

14 Responses to “Winkels, pak en poesje”

 1. Carrie Says:

  Zo zo Wim ook in de kleren voor de bruiloft nu gaat het zeker opschieten.
  Ben benieuwd hoe hem dat staat.
  Jeh wat een bolletje wol om op te vreten. Hoop dat Shiina er een heel leuk vriendje aan heeft, ik hoop dat heel het schema niet nodig is om ze aan elkaar te laten wennen.

  Veel liefs, Mams l-)I-)

 2. Erica Says:

  Fijn dat je broertje nu ook klaar voor de bruiloft is…
  Wat een schatje die kitten(s)…..
  Zoooo liefffff…

 3. Janneman Says:

  Hoeveel dagen nog tot de big day? spannend allemaal. Hoop dat jullie goed weer hebben,

  Wat een lieve katjes. Zijn het raskatten?

 4. wuebeje Says:

  Oh, heeft je broer een bruiloft? Wie gaat er trouwen dan?

  ;-)

 5. nelis Says:

  shoppen met grote zus is altijd goed ;) en wat een lief katje!
  ben je al zenuwachtig? :) knuff!

 6. Martine Says:

  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH, WAT LIEF! l-)
  (ik ben gék op katten, helemaal als ze nog zo piepklein zijn, zucht, ik wil óóóóóóóóók!)

  Wat goed dat je broer is geslaagd voor een pak. Ik ben benieuwd naar het resultaat. :)

 7. Kell Says:

  Wat een droppies!

 8. Vedat Says:

  Wat hebben kleine poesjes toch een hoge aaibaarheidsfactor, leuk.

 9. gieling Says:

  daar kunnen de pluchen beesten van bart smit niet tegenop, nee…
  een plaatje!

 10. Annibal Says:

  @ Mama: Gaat wel goedkomen, het staat hem super! Jaahh, schatjes he? Viel me mee, dacht dat de verleiding groter zou zijn.. Maar gelukkig blijken mijn 3 monsters zó groots vertegenwoordigd te zijn in mijn hart dat ik die andere schattige pluisjes een huisje gun waar nog wat ruimte op de bank over is ;-)
  @ Erica: Om van te smelten he? Kus!

  @ Janneman: Nog precies 10 dagen vandaag :) Best wel stoer dat het al bijna is! Hoop het ook, vandaag werd er voor het eerst een beetje twijfel bij ons gezaaid: de fotograaf begon over binnenplekken om eventueel heen te gaan als het regent :-(

  Jah, niet 100 % één ras, maar wel een beetje: ze zijn een kwart perzisch en drie kwart Birmees :)
  @ Wuebeje: Haha, nou, zomaar iemand ;-)
  @ Nelis: Jajaja, en met je kleine broertje ook :) Héérlijk hoor, die metro-mannen die hun hand niet omdraaien voor een middagje shoppen! Nee, valt eigenlijk wel mee, het voelt eigenlijk nog steeds best ver weg.. Verwacht dat de zenuwen ineens exploderen zodra ik vrij ben! Kus!

  @ Martine: Erg he? Ik ken dat wel hoor, ik hoop dat je er ooit nog eens van zal kunnen genieten! En dát ga jij helemaal van dichtbij zien! Jeej!!

  @ Kelly: Líef he?

  @ Vedat: Geweldig he?

  @ Gieling: Haha, zéker niet!

 11. wien Says:

  WUEBEJE?! Goh wat suf, ik had mijn vingers verkeerd op het toetsenbord…
  Maar goed, “zomaar iemand” gaat dus trouwen ;-)

 12. Annibal Says:

  @ Wieneke: Aha! Ik had op de één of andere manier al zo’n gevoel dat jij dat was, maar ik vond het zo raar staan als het gewoon iemand anders zou zijn, dus toch maar niet gevraagd ;-) Haha, nouja, niet zomáár.. Maar zo voelt het af en toe wel een beetje. Het is net alsof die bruiloft zijn eigen leven gaat leiden op sommige momenten, en dat wij dan een beetje de figuranten zijn. Al zal dat op de dag zelf natuurlijk flink tegen/meevallen ;-) Ben zelf niet zo iemand die graag in de spotlight staat, dus ik vind het wel een beetje raar.. Maar ook wel weer heel leuk. Míjn kans om het te doen zoals ik het leuk vind! Geweldig toch?

 13. natalie Says:

  sgattig

 14. ard Says:

  Hhjskdmmjj. Fffz.djm

Leave a Reply

?>