Moeilijk

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (12)

Het is ongelóóflijk leuk, om af te tellen naar een bijzondere dag als je trouwdag. Maar er zit één addertje onder het gras: je moet geheimen bewaren en weten wanneer je er wel en niet over kan praten. Ookal wil ik hier geen Ik-Ga-Trouwen-en-kan-het-vervolgens-nergens-anders-meer-over-hebben-log van maken, ik kan me niet altijd even goed inhouden. Waar het hart van vol is.. 

Het lastigst zijn al die geheimen die je wil bewaren. Je wil natuurlijk zorgen, dat ook je gasten reikhalzend naar D-Day uitkijken en dat lukt toch het beste als ze niet al weten hoe je eruit zal zien, wat voor auto je hebt en wat voor taart er zal zijn. Vervolgens zijn er dan wel weer bepaalde mensen bij bepaalde geheimen betrokken en dán wordt het het lastigst: wie weet ook al weer wat? En tegen wie moet je ook al weer waarover je mond houden? Naarmate de dag dichterbij komt zijn er meer en meer van dit soort geheimen en jéétje, wat is dat moeilijk zeg. Zo kan ik ultiem leuke fotosessies die ik op mijn schijf heb staan niet posten, zo verlul ik me heel soms nog wel eens tegen iemand (met name bij mensen die meerdere geheimen kennen is het moeilijk te bepalen wat ze ook al weer wel en niet weten) en zo moet ik goed op mijn woorden passen als ik het met Paul over, bijvoorbeeld, mijn jurk heb. En dan is er natuurlijk nog de vraag, wie iets wel of niet mag weten. Wat is geheim en wat niet? Mogen mensen de schoenen al zien, of weten wat voor bikini ik aan zal hebben? Hoe erg is het als ik Paul al laat zien wat voor nagellak ik zal dragen? Pfff..

Omdat ik nogal slecht ben in het bewaren van (mijn eigen) geheimen is het maar goed dat het allemaal niet al te lang meer duurt. Hoe dichterbij het komt, hoe meer ik merk dat ik er graag met mensen over praat en dat het moeilijker wordt mijn klep te houden over ál die leuke kleine details. Je moet continue on guard zijn, anders is de kans groot dat je je verspreekt, of erger nog: het per ongeluk expres verklapt, omdat het zó leuk is.. Ook in dít opzicht mag D-Day van mij dus wel komen. Ik kan niet wachten!

12 Responses to “Moeilijk”

 1. Jeff Says:

  Whahahaha, ik ken het gevoel wel aardig, hoor… ECHTE geheimen die schadelijk voor de verteller kunnen zijn, die blijven bij mij uiteraard wel safe… maar geheimen die leuk of spannend zijn? Pfff.. die hou ik bijna nooit voor me… er is altijd wel iemand die dat te horen krijgt! Zonder vaak overigens te beseffen dat ze daarmee een uitzonderingspositie hebben ;-) Maar daarbij scheelt het dan weer dat je weinig roddelaars in je naaste omgeving hebt, **grin**

 2. miek Says:

  LOL! nou, je mag me mailen hoor, als je wat kwijt wil! ik zal er niet bij zijn, en m’n mondje houden:D

  Kan het me helemaal voorstellen hoor, ben zelf ook zo’n kwebbeltante. Zo weten al een behoorlijk aantal vriendinnen welke namen wij in gedachten hebben voor Baby Twee…. zucht. mieke en geheimpjes, gaat niet goed samen! (behalve geheimpjes van een ander- die kan ik juist heel goed bewaren.)

 3. Erica Says:

  Ik snap je helemaal, ik zou dat ook erg moeilijk vinden.
  Zoveel leuke dingen en je mag het er met (bijna) niemand over hebben..
  Maar inderdaad nog even volhouden en is zo 12 juli….
  X.

 4. kell Says:

  Kan me voorstellen! Nog even stil houden ;)
  fijn weekend!

 5. Carrie Says:

  Oh wat ben ik bevoorrecht ik weet een heleboel, het blijft inderdaad lastig om niets los te laten.
  Gelukkig duurt het niet lang meer.

  Veel liefs, mamsl-)

 6. Vedat Says:

  Dat je het niet verteld aan de gasten, die je voor jouw bruiloft hebt uitgenodigd, dat kanik me levendig voorstellen, Annibal. Maar je kunt het ons toch wel vertellen. Niemand hier zal het doorvertellen hoor.

 7. Mieke Says:

  Dat kan ik me goed voorstellen hoor!! Lastig, maar ook een tijd vol voorpret en adrenaline, denk ik dan!
  Kus en fijn weekend!

 8. andre Says:

  het element van de verrassing versus de nimmer aflatende behoefte van de vrouw om te kwebbelen :)

 9. janneman Says:

  :-D. Ach, zolang je maar geen schoonmoeder hebt,die de kleur van je jurk doorl*lt. (Echt gebeurt :,-()

 10. Janneman Says:

  Maar mij maak je met dit soort logjes wel HEEEEEEL nieuwsgierig.

 11. nelis Says:

  :-)
  knuff!

 12. Annibal Says:

  @ Jeff: Haha, zo werkt het bij mij dus ook: ik vertel zelden iets door dat anderen mij verteld hebben (of het nu geheim is of niet), maar waaneer ik eens iets leuks geheim moet houden voor mezelf, dan stik ik er bijna in. Haha, ik ken dat jah.. Gelukkig maar :D
  @ Miek: Haha, nou, misschien doe ik het nog ook hoor ;-) Gelukkig ben ik niet de enige zo te horen, hihi!

  @ Erica: Het ís ook wel zo.. Maar het is wel moeilijk!! We zullen zien.. Kus!!

  @ Kelly: Haha, klopt.. Nog heel even maar! Heb gisteren trouwens weer een (héle lange!) brief ontvangen! Yay! :-D
  @ Mama: Haha, klopt.. Maar het gaat wel, als ik er maar op bedacht blijf! Liefs!

  @ Vedat: Haha, dát weet ik.. Alleen die lurkers he?? ;-)
  @ Mieke: Oh, zéker weten hoor, het is zó leuk nu, echt iets om helemaal blij van te worden als je eraan denkt! Kus!

  @ Andre: Whaha, tja.. Ik kan het niet bepaald ontkennen nee, Paul heeft er toch minder last van geloof ik..

  @ Janneman: Oh, écht? Jéétje zeg, dat vind ik echt gemeen! Sorry, misschien ben ik nu een beetje hard en zo bedoel ik het niet, maar als je zó je best doet om iets geheim te houden is het NOG vervelender als het iemand ánders is die zijn klep niet kan houden! Bah! Gelukkig hoef jij ook niet meer zo lang te wachten eer je het allemaal ziet en weet :D
  @ Nelis! Kus!!

Leave a Reply

?>