Fijn

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Het was fijn, om vandaag met mijn Flickr-vriendjes Xenocrates, Pixel Addict en Oxidiser (alias Wim Alias mijn broertje) op pad te gaan naar Clingendael, om aldaar een beetje in het rond te fotograferen. Het was fijn, om bij thuiskomst de tweede harde schijf ingebouwd in mijn pc te vinden, zodat ik nu weer voldoende ruimte heb om mijn foto's op te slaan en te bewerken. Het was fijn, om even een uurtje te huishouden, zodat het allemaal weer fris ruikt en van overtollig kattenhaar is ontdaan. En het was óók fijn om gezellig samen met mijn lief te eten en een nieuw recept te proeven dat hij vandeweek had verzonnen. Nu het weekend alweer bijna voorbij is en ik er genoegzaam op terugkijk, denk ik.. Och, ik heb tenminste de foto's nog ;-)

 

En vanaf morgen.. Is het weer even gedaan met de foto-logjes.

8 Responses to “Fijn”

 1. Carrie Says:

  Ja het was zeker een leuk weekend, weer 5 dagen werken voor we weer een weekend voor de boeg hebben.
  Als je als dubbeltje geboren bent zal je nooit een kwartje worden.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Jeff Says:

  Ziet er GOED uit, Annibal… Ik zou ook bijna zin krijgen om er op uit te trekken met een fototoestel, ware het niet dat ik de komende weken een beetje te vol geboekt zit… In augustus misschien ofzo…

  Tweede harde schijf klinkt ook goed trouwens… Zo kwam ik er zonet achter dat ik eigenlijk wel weer een DERDE harde schijf nodig heb ;-) Moet vanavond maar ff goed knippen en plakken dus, **grin**

 3. nelis Says:

  he.. wat jammer nou. Zijn erg mooie foto’s!
  ow enne.. vanaaf is er dan eindelijk weer een logje van mijn kant :) knuff!

 4. Vedat Says:

  Zijn overtollige kattenharen haren, die niet op een kat zitten? Wel jammer, dat je al zo snel weer stopt met de foto’s. Als je bezig bent met het maken van foto’s, ben je vaak in de natuur en dat is toch ook wel heel erg fijn.

 5. B.A.R.T. Says:

  … maar het zijn dan ook bijzondere foto’s!!!

 6. janneman Says:

  Mooie foto’s

  En klinkt als een erg geslaagt weekeind!!!!

 7. andre Says:

  hoe we het wenden of keren… uiteindelijk verschaffen de foto’s (zeker die van jou) achteraf toch de meeste romantiek.

 8. Annibal Says:

  @ Mama: Nouja, in mijn geval hebben die 5 dagen hun langste tijd gehad! :-D Liefs!

  @ Jeff: Dank U :) Hmmm, nouja, je kan áltijd natuurlijk, heeft geen haast, toch? Oh damn, dat gaat lekker dan. Loop je wel mooi voor op me.. ;)

  @ Nelis: Komt vandeweek wel weer, als ik weer tijd heb :) En dank je wel! Kus!

  @ Vedat: Haha, yup, nogal.. Van die klonten haar die aan de bank geplakt zitten, bijvoorbeeld. Och, die stop is maar tijdelijk hoor, tot ik weer vrije tijd heb om erin te steken :D En dat is zéker heel fijn!

  @ B.A.R.T.: Thnx :) Zou er bijna van gaan blozen..

  @ Janneman: Dank je wel :) En was idd heel erg fijn!

  @ Andre: Zo is dat.. En dank je :)

Leave a Reply

?>