Gezellig

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Mijn mama was vandaag jarig en wij vierden feest! De gegokte barbeque bleek een schot in de roos, het gezelschap was leuk, mijn mama was blij met haar cadeau's. Zelfs de poes was het ermee eens: ondanks haar natuurlijke weeerzin tegen gezellig knuffelen en dat soort dingen meer kwam ze zelfs even op schoot!

Ik heb het héél gezellig gehad, al moet ik eerlijk bekennen dat ik me wel een beetje zorgen maak om bepaalde dingen die onbedoeld naar de oppervlakte kwamen drijven. Ik hoop dat iedereen op z'n pootjes terecht zal komen; voorlopig maken we er maar even het beste van.

Héél erg gefeliciteerd, lieve Mama!

7 Responses to “Gezellig”

 1. Carrie Says:

  Bedankt voor de hele fijne verjaardag

  Veel liefs,mamsI-)l-)

 2. Erica Says:

  Gefeliciteerd nog met je mama!!!!!
  En nog een fijne zondag!X.

 3. nelis Says:

  gefeliciteerd met je mams verjaardag meis!
  Kus!

 4. miek Says:

  hey, geen taartgevecht?!?!?!
  :) van harte!

 5. Janneman Says:

  Gefeliciteerd. En de dingen komen zoals ze komen.

 6. Annibal Says:

  @ Mama: U ook bedankt voor alle gezelligheid. Wij hebben genoten! Liefs..

  @ Erica: Dank je wel! Ehm, beetje laat, maar jij ook.. :-S
  @ Nelis: Dank je wel lieverd :) Kus terug!

  @ Miek: Haha, nou, ik ben bang dat ik nog weer 50 jaar moet wachten eer ik de familie zo ver krijg.. Maar we hebben natuurlijk wèl taart gegéten :-D Dank je!

  @ Janneman: Thnx :) Klopt, het is af en toe alleen ff puzzelen..

 7. Vedat Says:

  Jij natuurlijk ook gefeliciteerd met jouw moeder, Annibal.

Leave a Reply

?>