Verslaafd

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

"Ohja, natuurlijk. Alle coole kids zijn het." zei een vriend van mij ooit, toen hij erachter kwam dat ik, net als hij, groot fan ben van de serie The Sopranos. En zo is het. Alle coole kids zijn het: fan van Tony en consorten. Via Jeffrey kwamen wij in aanraking met deze meesterlijke serie, via mijn goede vriend Jordy hebben wij vorige week hand kunnen leggen op de eerste DVD-box van seizoen zes. En ookal spraken Paul en ik vantevoren (als ware junks) af: met deze box gaan we zuinig doen.. Binnen no-time hebben we deze 12 afleveringen er doorheen gejast, zo net keken we de laatste twee afleveringen. Het is gewoon niet te doen: twee verslaafden en een volledige box vol splinternieuwe afleveringen die voorzien in die behoefte, die die leegte vervullen, die al sinds het kijken van de laatste aflevering van seizoen 5 een aantal maanden terug bij ons ontstaan is. En nu is die leegte er weer: box 2 van seizoen zes is nog lang niet uit. Die laatste box, dat wordt ook écht de laatste box: seizoen zes is het laatste seizoen dat gemaakt zal worden. Het wachten op deze box kan niet snel genoeg voorbij gaan, maar tegelijkertijd kan het niet lang genoeg duren. Na het zien van deze laatste 11 episodes zullen we ongetwijfeld weer van voren af aan beginnen, for old times sake. Omdat we Tony en zijn Family nog niet missen kunnen.

Ik ben eigenlijk niet zo'n heel erg series-mens. Maar voor déze serie maak ik graag een uitzondering.

9 Responses to “Verslaafd”

 1. Carrie Says:

  Oh foutje was iets te snel.
  Heb nog niets van de sopranos gezien, dus ik heb geen oordeel

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Jeff Says:

  Ik wacht met smart op 3 en 10 juni; de laatste twee afleveringen van de hele reeks… Aan de ene kant JAMMER dat het stopt, aan de andere kant wel de juiste beslissing, denk ik. Series gaan vaak te lang door en eerlijk gezegd was The Sopranos ook al een beetje in herhaing aan het vallen, dus e.e.a. is goed getimed. Vond het eerste gedeelte van Seizoen 6 eigenlijk niet zo heel vernieuwend en briljant, maar in het tweede gedeelte maken ze meer dan alles goed. Ook ik begin langzaam weer te verlangen naar de eerste seizoenen en ik heb afgelopen zaterdag zelfs al weer schaterend naar Pine Barrens gekeken, dus die marathon zit er wel weer in… Maar eerst de komende twee weken afwachten maar ;-)

 3. Erica Says:

  Ik heb er nog nooit een aflevering van gezien, dus heb geen mening erover.. Het gaat toch over een maffia familie ofzo?
  Nouja, als jullie maar veel kijkplezier hebben!
  Liefs!

 4. Annibal Says:

  @ Mama: Haha, maar het is ook niet echt uw ding denk ik. Voor papa weer wel :D
  @ Jeff: Hmmm, heb jij die zender dan? Of in het kader van http://www.hetinternet.nl? Vind het idd ook wel goed dat het stopt, het is een keertje genoeg geweest hoor.. Al zal ik tony & Co best wel gaan missen. Ik merk dat het alweer helemaal mis is: de box is alweer op, maar ik zit me nog continue te bedenken dat we zo wel ff een Sopranos erin kunnen raggen :-P Heel erg, ik weet het. Hehe, idd, eerst ff afkijken, daarna weer opnieuw. Ik mis Ade overigens nog steeds!

  @ Erica: Ik kan het je aanraden hoor! Gaat inderdaad over een mafia-familie, en dit wordt op zo’n briljante manier neergezet dat je niet anders kan dan verslaafd raken.. ;) En dat zal wel lukken, zodra die laatste box er is. Op dit moment moeten we weer afkicken :( Kus!

 5. Vedat Says:

  Sorry, Annibal. Het enige, dat ik begrijp is, dat jullie verslaafd zijn. De film of serie zegt mij totaal niets. Kan ik er op mijn leeftijd oo nog verslaafd aan raken of is dat de moeite niet meer?

 6. andre Says:

  ik deel jullie liefde voor deze serie. een pronkstuk!
  1. 24
  2. the sopranos
  3. prison break

 7. Annibal Says:

  @ Vedat: Dát heb je goed begrepen.. Het gaat hier om een serie en ik denk dat je leeftijd niets zegt over of je een ‘cool kid’ bent of niet ;-) Ik kan je aanraden ‘m eens op te zoeken, mijn vader vind ‘m bijvoorbeeld ook geweldig!

  @ Andre: Hélemaal mee eens! Hmmm, 24 heb ik één seizoen gevolgd, maar ik vond ‘m een beetje te GI-Joe-achtig zeg maar.. Ik kijk graag naar fantasy, maar wat Jack Bauer doet en op z’n dak krijgt in 24 vond ik op de één of andere manier erg ongeloofwaardig. Voor mij is het iets van eh..

  1. Sopranos
  2. Family Guy
  3. Futurama

 8. Martine Says:

  Jammer dat ik niet tot de coole kids behoor, want ik heb deze serie nog nooit gezien. Volgens mij wordt het op een zwaar ‘onchristelijk’ tijdstip uitgezonden, dan lig ik allang op één oor! Maar door alle lovende reacties ben ik intussen wel heel nieuwsgierig geworden!

 9. Annibal Says:

  @ Martine: Haha, wat niet is kan nog komen, toch? Ik snap precies wat je bedoelt hoor, als een vriend van ons ze niet allemaal op DVD had gehad zodat wij ze konden lenen waren wij ook nog altijd in het ongewisse. Ik kan je de serie WEL heel erg aanraden, wellicht is ‘ie te huur? Offeh, mocht je de moed ertoe hebben: het is een hele populaire serie, dus zéker weten goed te vinden op het internet :-)

Leave a Reply

?>