Cadeau

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Vandaag arriveerde het verjaardagscadeau dat ik had besteld voor mijn 3 lieve snoepjes. Althans, het kán door alledrie gebruikt worden, maar het is eigenlijk met name voor Beertje bestemd. Voorzichtig lieten we haar het cadeau passen; het stond haar absoluut bééldig! Maar mijn vrees was, zoals reeds verwacht, niet ongegrond: wóedend was ze, toen we haar haar kattenbelletje omhingen. Gelukkig hoeft ze 'm niet altijd om. Slechts wanneer er veel visite is, waardoor zij zich op de meest debiele plekjes gaat verstoppen (zodat vervolgens het volledige feestgedruis zich op handen en knieën over de grond verplaatst, op zoek naar een zwáár vermist katje), zullen we haar laten rinkelen. Zo vinden we haar tenminste nog eens een keertje terúg, als zij zich weer eens verstopt in een computer, of achter een matras..*

Hoewel ik het, als ik héél eerlijk ben, totaal niet vervelend zou vinden om het hangertje zelf te houden. Volgens mij staat 'ie namelijk nèt zo beeldig aan mijn telefoon ;-) Best leuk, die katten-sieraden-collectie van de Sheba!

*: De enige smet op Paul's verjaardag afgelopen maand: Beertje was verdwenen! Omdat we een tijd met wat mensen op balkon hadden gezeten en niemand vervolgens nog wist wie het balkon had afgesloten én er iemand even naar buiten was gelopen om iets bij haar fiets te doen, werd de paniek al maar groter toen mijn lieve Pooh in geen velden of wegen te bekennen was. Pas toen ik en Paul al als bezetenen op handen en knieën door de buurt kropen op zoek naar ons vermiste schatje (en het volledige feestje was gestagneerd tot een paniekerige zoektocht) lichtten er twee ogen op.. In een oude computer :-/

8 Responses to “Cadeau”

 1. Erica Says:

  Ah cute zeg, dat kattebelletje!
  Nee de meeste poezen houden inderdaad echt niet van dat gerinkel, maar goed in jullie geval is het met verjaardagen wel een oplossing..
  Hopelijk gaat ze ‘m als echt meid alsnog waarderen… ;-) Kus!

 2. Jeff Says:

  Kattensieraden? MOET DAT NOU? ;-)
  Ik kijk er als dierenconsument natuurlijk ietwat anders tegenaan dan jij als dierenliefhebber, maaruh, ik vind dat je het nog aardig verwoord eigenlijk: De dieren zelf vinden al die nieuwigheidjes meestal maar verschrikkelijk, terwijl de eigenaren het briljant vinden… en wat heb je dan liever? Dat je huisdier hip is, maar doodongelukkig? Of gewoon dat je huisdier happy is is?

  Gewoon aan je telefoon hangen dus… raak je hem ook vast minder snel kwijt ;-)

 3. andre Says:

  er komt een dag dat we de huisdieren via de satelliet volgen :)

 4. wieneke Says:

  Ik heb een kattenbelletje, zo’n goedkope uit de dierenwinkel, aan mijn sleutels hangen. Even schudden met je tas, jas of weet ik veel wat en je weet waar ze zijn! Ultra handig!

 5. nelis Says:

  zat ie heel toevallig ook aan de muis te peuzelen?? ;) kus!

 6. Vedat Says:

  Als je dat kattenbelletje draagt, vliegen alle vogels voor jou weg.

 7. janneman Says:

  Verveelt nooit he? Katten.

 8. Annibal Says:

  @ Erica: Lief issie he? En idd,bij dit soort gelegenheden érg handig, want het is absoluut niet de eerste keer dat ze ons in paniek de buurt doorstuurt, terwijl ze stíekum gewoon op een heel debiel plekje verstopt zit. En wie weet, heb geprobeer het aantrekkelijk te maken ;-) Kus terug!

  @ Jeff: Haha, in dit geval moet dat dus inderdaad. Wanneer je al een paar keer in soortgelijke situaties komt te zitten gan je vanzelf oplossingen bedenken, en dat dat kat die toevallig niet leuk vind is toch echt háár probleem ;) Moet ze zich maar niet op van die achterlijke plekken gaan verstoppen, ik bedoel HALLO! IN een COMPUTER! Kom op zeg! En dan zwijg ik nog over die keer dat ze een keukenkastje open had gekregen en zich tussen de pannen had verschanst :-P
  @ Andre: In dit geval juich ik dat echt toe hoor ;-)
  @ Oooohh, dát is nog eens slim! Al moet ik die dan aan mijn telefoon hangen toevallig, want die ben ik altijd kwijt ;)
  @ Nelis: Haha, niet eens! Het gemeenste is ook echt dat ze op dat soort momenten echt geen piepje laat horen, terwijl er een heel huis vol mensen haar naam (incluis al haar koosnaampjes) aan het roepen zijn en rondrammelen met allerhande snoepjes (en twee hongerige katers erachteraan) ;-) Kus!

  @ Vedat: Hum, kij, nóg een reden om ‘m bij Beertje te laten!

  @ Janneman: Zéker niet hoor! Wil ze nooit meer kwijt!

Leave a Reply

?>