Regelen

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Komend weekend gaan we een weekendje weg. Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen: naar Center-Parcs toe met Paul, Paul's ouders en Paul's zus Suus. Het is altijd erg gezellig, dus ik heb er érg veel zin in. Alleen moet ik wel even góed mijn lijstje met to-do's volgen: foto's op de pc zetten en de geheugenkaart van mijn camera legen, opruimen en schoonmaken, bed verschonen, Wim er nog even aan herinneren dat hij op moet passen, nachecken of er genoeg kattenvoer staat, tas inpakken, laatste telefoontjes plegen, rekeningen betalen, boodschappen doen (wij zorgen dit jaar voor het ontbijt) en tanken.

Vrijdagavond, direct na het eten, springen we in de auto en rijden we een weekendje chillen tegemoet. We moeten alleen nog even verzinnen hoe we dat doen met dodenherdenking, want zoals ik eerder al schreef vind ik het heel belangrijk hier stil bij te staan…

8 Responses to “Regelen”

 1. Erica Says:

  Ow lekker zeg!! Ff er tussen uit!
  Succes met de laatste dingen en dan nog 2 nachtjes en dan is het zover!
  Ga maar lekker uitrusten en genieten lieverd!
  Dikke x.

 2. Carrie Says:

  Zo zo das lekker en weekendje weg, ga voor mooi weer duimen voor jullie.

  Veel liefs, mamsl-)

 3. andre Says:

  herkenbaar! zodra ik zelf merk dat ik m’n tandenborstel/philishave/oplader en cocusvet niet ben vergeten, weet ik dat ‘t niet meer mis kan gaan!

 4. Janneman Says:

  Oja dodenherdenking, door het mooie weer al weer helemaal vergeten en dat terwijl ik vanmiddag nog langs het stadhuis liep en bedacht dat we er wel heen konden gaan.
  Zodadelijk toch maar die 2 minuten stilte. Ik vind het ook belangrijk.

 5. Vedat Says:

  Veel plezier in Center Parcs en maak je over de dondenherdenking maar geen zorgen. Op vrijdagavond staat het verkeer sowieso stil.

 6. Sjoerd Says:

  Veel plezier!

  En om 20:00 hoor je van mij geen kick :-)
  Veel te belangrijk…

 7. B.A.R.T. Says:

  En dat in de laatste paar mooie dagen… maandag weer regen. Goede timing..! die ik ook om 20.00 uur had.

 8. nelis Says:

  dodenherdenking is op mijn vaders verjaardag, vaak komt de visite dan voor 8 uur om eerst even samen stil te zijn..
  kus!

Leave a Reply

?>