Leve de koningin

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Want haar verjaardagsfeestje is altijd geweldig! Vannacht vierden we met een groete groep vrienden, vrienden van vrienden en allerhande aanhang een briljante koninginnenach, Met name de Freestylers waren helemaal geweldig: de combinatie tussen een geweldige sfeer in het publiek en ultiem dansbare muziek waren méér dan voldoende om de avond volledig te doen slagen. Helemáál fantastisch werd het, toen Wim ergens vlak voor de Freestylers tegen me zei "goh, die gast achter ons he? Die lijkt verdacht veel op Pixel Addict*". Ik keek en kon niet anders dan beamen dat hij er inderdaad héél erg op leek. Het leek ons sterk, sinds die gozer achter ons een vriend van een vriend was, maar het kán natuurlijk altijd. Net toen ik tegen Wim zei, dat we het dan maar moesten gaan vragen, haalde het heerschap in kwestie echter een camera uit zijn tas om een foto te maken.. En het was nogal een klein dingetje. Omdat wij wisten, dat Pixel Addict juist een behóórlijke camera met zich meezeult, wisten wij meteen dat dit 'm gewoonweg niet kon zijn.

Toen Wim even later echter zíjn camera tevoorschijn haalde sprak diezelfde gast hèm aan: of hij misschien Oxidiser van Flickr was! Bizar, hoe klein de wereld af en toe is: al weken (of in Wim's geval: maanden) heb je contact met iemand via een website, blijkt hij ineens al jaren zijlings in je vriendengroep rondte dwarrelen. Ontzettend leuk om zowel hem als zijn vriendin even te spreken, dit was nu echt een té bizar moment voor woorden.. Toen ik het hele verhaal aan zijn vriendin vertelde moest zij ontzettend lachen: het kleine camera'tje was niet van Pixel, maar van háár!

Vandaag waren de vrijmarkt en het terras voldoende om ons een middagje zoet te houden en nu, aan het einde van een briljant lang weekend, beginnen mijn ogen te branden. Ben bang dat ik zodadelijk maar gewoon mijn bedje induik en nog even mijn boek ter hand neem…

*: Pixel Addict is iemand die óók lid is van de fotografie-website Flickr. Wim en ik zijn met hem in contact gekomen via de 'Den Haag'-groep en gedrieën reageren we regelmatig op elkaars foto's.

7 Responses to “Leve de koningin”

 1. Carrie Says:

  Ja en erg geslaagd lang weekend he meid, die moeten we erin houden.
  Misschien wat minder wind en het kan helemaal niet meer stuk.
  Ook stom he kom je weer bekende tegen, nog even en we kunnen niet gewoon lopen of je kent ze gaaf.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Jeff Says:

  **grin**, zo gaat dat in Nederland, he? Besef je toch ineens hoe ‘klein’ het hier allemaal is… En dan wonen wij nog in echte steden! Moet je nagaan hoe zoiets werkt in al die dorpjes… Ben je altijd op de een of andere gekke manier wel aan elkaar gelinkt ;-)

 3. janneman Says:

  Leuk toch?
  Ik bleek mijn man ook al een jaar eerder bijna ontmoet te hebben. We staan samen op een foto (groepsfoto) maar elkaar toch net misgelopen.
  Jaar erop was het wel raak.

 4. Sjoerd Says:

  Ik vind koninginnenacht en dag altijd erg leuk :-D Zo te zien was die van jullie erg geslaagd :D
  Die van mij had wel iets beter gekund, was niet zo heel erg gezellig op koninginnenacht wat anders wel zo is! Beetje jammer :D
  Maar ik wacht je mailtje rustig af ;)
  Dikke(K)!

 5. Annibal Says:

  @ Mama: Jah! Goed plan! Minder wind zou idd wel fijn zijn, maar het kan natuurlijk erger.. Ja, en ook op zo’n rare manier, compleet briljant! Liefs!

  @ Jeff: Klopt inderdaad, maar vond het met name grappig dat het dus iemand is die ik alleen van zijn nickname kende, zeg maar.. En als je ‘m dan nog ‘gewoon’ tegenkomt is het grappig, maar dat hij weer via-via connected is vond ik echt heel bizar.. Echt heel grappig :)

  @ Janneman: Ja, zeker weten! Haha, wat grppig, ik en Paul hebben ook zo’n soort verhaal :)

  @ Sjoerd: Aaaww.. You’ve got mail! Your turn to stort your heart out ;-) (K)!

 6. Vedat Says:

  Er is toch zoiets als een zeven-stappen-plan. Ga op de computer iemand zoeken en het blijkt, dat die persoon, waar ook op de wereld, niet meer dan zeven stappen van jou is verwijderd. Er is al vaker over geschreven. Op zich dus niet zo gek, dat je jouw pixwlvriend in levende lijve ontmoet in jullie eigen stad.

 7. Annibal Says:

  @ Vedat: Gèk is het zeker niet, dat klopt.. Maar het was voor ons gevoel tóch een behoorlijk bizarre ontmoeting cq gewaarwording..

Leave a Reply

?>