Happy birthday

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (10)

Een feestmaal bereidde ik zojuist. Met het nodige ongeduld werd dit aangezien, gelukkig viel het feestmaal zèlf uiteindelijk in goede aarde. Ook een cadeautje werd besteld. Of dat óók leuk gevonden wordt valt nog te bezien, maar je kan in elk geval niet zeggen, dat ik er geen aandacht aan besteed heb. Een paar knuffels, een paar kussen, wat spelletjes. Het kan allemaal zo simpel zijn.

Zodadelijk moet ik er weer vandoor, want er zijn trouwringen die in Alkmaar voor ons klaarliggen. Enigzins bezwaard voel ik mij wel; ik loop immers weg van een feestje in volle gang. Maar als we thuiskomen feesten we vást nog wel even verder. Met het laserlampje, of de hengel met de knuffelvis eraan, ofzo.

Ze vieren vandaag hun eerste lustrum: ze worden 5 jaar. Al 5 jaar zijn zij mijn 'kindjes', kan ik niet zonder ze. Mis ik ze, op het moment dat ik niet bij hen ben, denk ik aan ze waar ik me ook bevind, vertel ik over ze, als ik even de kans krijg. Vanaf het moment dat ik ze voor het eerst zag, de oogjes nog gesloten, dicht tegen hun échte mama aangedrukt, zijn het mijn schatjes. Nu ben ik hun mama en voor zover ik het na kan gaan zijn ze daar heel tevreden mee. En nu zijn die schatjes dus al vijf jaar oud!

10 Responses to “Happy birthday”

 1. nelis Says:

  gefeliciteerd meis, met je ‘kindjes’
  dikke knuff!

 2. Erica Says:

  Gefeliciteerd met die 3 schatjes!!!!
  Geef ze maar een aai en een knuffel van me!

 3. Vedat Says:

  Nou ben ik wel benieuwd naar dat feestmaal, Annibal. Gefeliciteerd met drie keer vijf kattenjaren en nog veel meer kattenharen.

 4. Carrie Says:

  goh 5 jaar alweer, ik kan me nog herrineren dat we elke week gingen kijken toen ze nog bij hun poezemoeder waren.
  En vooral het ophalen van de drie naar hun nieuwe mama was leuk.
  Een heel klein min puntje, jonge katjes zijn ondernemend.
  Nooit verwacht dat ik er achteraan moest in de tuin en eindigde met een arm uit de kom.Maar eerlijk is eerlijk zou het zo weer doen.
  Het zijn net kindertjes net zo ondeugend en net zo slecht horend af en toe.
  Maar missen… nee voor geen goud.
  Heeft pa weer vis dan gaan we even koken en zorgen weer voor een konings maaltijd.
  Nog veel plezier met ze
  Veel liefs, mams

  l-)

 5. wieneke Says:

  Congrats :D
  Met mij gaat het goed, dank voor je fijn-weekend-wens; ik wens jou van hetzelfde!

 6. Jeff Says:

  Zozo, ‘pas’ vijf jaar? Ik dacht eigenlijk dat je ze al veel langer had ;-)

 7. B.A.R.T. Says:

  En is het laat geworden bij dat feestje ;-)

 8. Sjoerd Says:

  Zo oud alweer? :-P Gaat snel!

  Dan ken ik je ook alweer zo lang :-D

  (K)

 9. Pa Says:

  Gefeliciteerd, en nog vele jaren samen!!!!!!!!!!
  Pa.

 10. Annibal Says:

  @ Nelis: Thnx! Jij veen plezier in Londen!!! Kus!

  @ Erica: Dank je, je krijgt drie kopjes terug ;)
  @ Vedat: Haha, nouja, ik had gewoon eens een keertje wat luxer voer voor ze gekocht (Sheba) en daar vielen ze nogal op aan ;) En die haren horen erbij he?

  @ Mama: Hahaha, geweldig he? Tja, die arm uit de kom had ik liever voorkomen (net als die kikker die jullie uit Loki’s schattige strotje hebben moeten vissen), maar gelukkig zijn er ook veel superherinneringen aan deze 3 gekkies ;-) En die vis is uiteraard √°ltijd welkom! Liefs!

  @ Wieneke: Dank je ;) En nog een keer dank je, fijn te horen dat het ok is met je :)
  @ Jeff: Haha, het voelt langer en korter tegelijk :)

  @ B.A.R.T.: Aardig laat nog, we waren redelijk laat thuis vanuit Alkmaar :) Maar het was erg gezellig!

  @ Sjoerd: Jaaaahh, goed man! Moeten we binnenkort maar eens vieren ook! Alles k verder? (K)

  @ Papa: Zijn we wel van plan, u ook gefeliciteerd ;)

Leave a Reply

?>