Naar bed, naar bed

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (4)

Zei Duimelot.. Het is weer eens tijd voor de wekelijkse poging tot vroeg naar bed gaan. Wanneer er geknikkebold wordt op het werk en er nog vóór het einde van de avond alweer schrikbeelden opdoemen van de wekker van morgenochtend weten we, dat het tijd wordt de kookwekker op een half uurtje te zetten en deze bel als onweerlegbare grens tussen het doen en het laten te accepteren. 

Als we dan morgen weer opstaan hopen we er weer opgefrist bij te zitten, zodat we ons het komende weekend* weer uit kunnen putten… ;-)

*: Koninginnenach here we come!

4 Responses to “Naar bed, naar bed”

 1. Jeff Says:

  Whahahahaha, ik heb hetzelfde probleem ;-) Heb dit weekend een beetje kunnen recoveren in de zon, maar ik ben nog steeds niet 100%… Zat ik vanavond gewoon nog tot laat in Baarn, zit ik morgen tot een uur of 10 te teambuilden… Woensdag de hele dag de verjaardag van mijn moeder vieren en donderdag en vrijdag op volle kracht buffelen om de achterstanden weg te werken. Zaterdag een housewarming, zondag de ontknoping van de voetbalcompetitie en Koninginnenach en maandag doorgaan op Koninginnedag…

  Wat een leven ;-)

 2. Vedat Says:

  Dus jij gaat vooruit slapen, begrijp ik. Nou alvast veel voorpret dan, Annibal.

 3. gieling Says:

  geloof me, de zon is een sluipmoordenaar. het geeft aanvankelijk energie, maar het berooft je er ondertussen ook van…

 4. Annibal Says:

  @ Jeff: Ah, erg is dat he? Haha, al zal zulke drukte er ook niet bepaald aan bijdragen nee.. We hebben het maar zwaar he? ;-)
  @ Vedat: Jaja, hoewel het ook bijslapen is denk ik ;)
  @ Andre: Klopt idd, daar heb je ook best wel gelijk in… Was kapot zondagavond ;-)

Leave a Reply

?>