Busy bee

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Jemig zeg, wat was het warm vandaag! Gelukkig had ik maar een 'paar' dingen te doen: boodschappen doen voor morgen (onze ouders, broer, zus en een paar goede vrienden van Paul komen hem zijn 31e verjaardag inwrijven ;-) ), soep koken, een taart decoreren (bakken had ik gisteren al gedaan) en schoonmaken. Voldoende om een vochttekort op te lopen, want dat heen-en-weer-gesleep met zware tassen en kratten bier terwijl je lief nog hard aan het werk is valt dan best tegen, en ook boven zo'n dampende pan soep hangen is ineens een stuk minder aantrekkelijk bij een temperatuur in de 20+.. En dan is de taart nog niet eens klaar op dit moment! 

Gelukkig word mijn harde werk morgen beloond: in de vroege middag staat er een ploegje visite, incluisief leenhond, op de stoep voor een strandwandeling. Yay! Ik ga zo dus nog maar even de batterijen van mijn camera opladen, want ik weet dat er de laatste tijd veel bruinvissen langs het strand worden gespot. Leuk! 

Wat trouwens ook leuk was, was dat ik vandaag mijn lieve nichtje Lisanne tegenkwam in de supermarkt: ik was aan het afrekenen, zij was er aan het werk. Een dikke klapzoen voor Paul kreeg ik mee naar huis, om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Ze hielp me zelfs nog even met het inpakken van mijn tassen; wat een schatje is mijn nichtje toch :-)

8 Responses to “Busy bee”

 1. B.A.R.T. Says:

  Daar drinken we dan maar vast een biertje op!

  Have fun met de wandeling, dat moet een succes worden met dat weer… en nu na afloop geen chocolademelk met rum, maar een heerlijk koud biertkje ;-)

 2. Erica Says:

  Ojee weer een taart aan het creeeren.. Ik ben weer benieuwd..
  Veel plezier morgen! Op die strandwandeling ben ik wel jaloers ;-).
  Kus!

 3. nelis Says:

  woh.. een strandwandeling! had ik ook veel liever gedaan dan straks te gaan postfietsen, ik zweet nu al ;) maar ik mag niet klagen, tis heerlijk weer.
  Fijne dag vandaag meis.
  Kus!

 4. Carrie Says:

  Ja het zal zeker gezellie zijn vandaag, en die wandeling sla ik nog maar effe over. Ben benieuwd hoe de taart geworden is, maar jouw kennende zal hij weer heel mooi en vooral heel lekker zijn.
  Meissie ik zie je somestrakkies.

  Veel liefs, mamsl-)

 5. Jackie Says:

  Gefeliciteerd met Paul. Goed jaar; ’76 ;-)

 6. Vedat Says:

  Nou, een hele fijne dag morgen enne… probeer wel een filmpje te maken hoor, Annibal. Van die bruinvissen bedoel ik, want ze zijn er wel, heb ik van kitesurfers gehoord.

 7. Eve Says:

  Paul,gefeliciteerd!!!

  Anja, wat goed dat je het allemaal voor elkaar krijgt. Het is ineens zo warm dat de meeste mensen spontaan dingen uit hun handen laten vallen en lui op het balkon gaan zitten. Geniet van de strandwandeling vandaag en denk aan je zelf meisje!

 8. Annibal Says:

  @ Allen: sorry, even een kort berichtje terug, want ik ben DOODmoe! Dank jullie wel voor alle feliciaties, en het is allemaal gelukt hoor :) Die bruinvissen zijn we helaas niet meer tegengekomen, maar het was tóch fijn!

Leave a Reply

?>