Sunny weather

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

De vrije dagen doen het goed in huize Annibal. Jammer, dat aan alle goede dingen een eind komt; het is alweer bijna voorbij. En we hebben ons prima vermaakt! Gisteren zijn wij bij mijn ouders gaan eten en dat was heel gezellig; hierna zijn we naar de stad gefietst, alwaar onze vriend (en ceremoniemeester voor de bruiloft) Ralph zijn verjaardag vierde. We waren een beetje moe en hadden het eigenlijk zo onderhand wel gehad met al dat rond-gecross, maar eenmaal in het café was het zó leuk, dat we met z'n negenen de barman ervan wisten te overtuigen ons nog één rondje te geven ruim nadat de laatste ronde al was geweest. Om een uurtje of 3 rolden we ons bed in, om er vanmorgen pas weer om een uur of 12 uit te komen om een overheerlijk paas-ontbijt naar binnen te schuiven.

Onze middag brachten we vervolgens door in het zonnetje op ons geweldige balkon; zoals op de foto te zien is staat het er allemaal behoorlijk op z'n voorjaars bij! Zodadelijk gaan we ons paas-weekend met z'n tweetjes afsluiten met een spelletje of filmpje met een wijntje en een toastje erbij..

Overigens zal ik morgen of overmorgen nog de beloofde foto van mijn nieuwe slippers posten, voor nu moeten jullie het 'helaas' doen met een foto van Gomez en Morticia Addams (die zich verexcuseren voor de kwaliteit van het beeld, een telefoon is nu eenmaal niet zo geschikt voor foto's bij slecht licht ;-)):

(en nee, Morticia was het ook niet geheel eens met deze 'handkus'…)

6 Responses to “Sunny weather”

 1. Erica Says:

  Wauw nice die foto van De Addams-jes… Übercool!
  Jaaaah heerlijk weer he dit paasweekend!
  En het word komende week nog beter, naar het schijnt… ;-) Fijne avond nog! Dikke kus! 8-O

 2. Carrie Says:

  JA helaas het lange weekend komt aan z’n eind, maar gelukkig zitten er nog meer in het verschiet.
  En voor nog warmer weer daar tekenen we voor.
  Kan voor mij nog veel warmer, maar als beginnetje klagen we niet.

  Veel liefs, mams l-)

 3. Vedat Says:

  Jullie zijn ook lui, in Huize Annibal. Tot twaalf uur meuren, ‘t is me wat. Zeker blij, dat je morgen weer zeven uurtjes mag werken. Nou veel sterkte Annibal. De foto van het balkon of beter gezegd de planten, vindik mooi. Wie Morticia en die likkepot zijn… Sorry, Annibal. Ik is misschien dom.

 4. nelis Says:

  zoow hee wat een weekeinde.. en wat een foto :D kus!

 5. Mieke Says:

  Oeh! Cute couple!!! :-)

 6. Annibal Says:

  @ Erica: Haha, thnx :) Wel jammer dat het niet zo’n héle goede foto is, maar ach.. Ja, bizar he? Boven de 20 graden morgen!! Kus!!

  @ Mama: Jaha, april en mei is altijd vrije-dagen-tijd ;) Hehe, nou, voor dit jaargetijde vind ik het niet slecht hoor ;) Liefs!

  @ Vedat: Heerlijk, vooral als het de avond ervoor laat was. Grin, not particulairly..

  @ Nelis: Hahaha, nogal jah ;) Kus terug!

  @ Mieke: Thnx ;)

Leave a Reply

?>