Nou hoor…

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Hebben we éindelijk de netwerkkaart voor de laptop binnen zodat ik lekker vanaf de bank zou kunnen loggen… Is de bank bezet!

Hmpf..

************

Wat dan wèl weer heel prettig is, is dat wij ons huis eens even een flinke poetsbeurt hebben gegeven. Ons huis is dus weer ultiem schoon en daar word ik altijd heel erg blij van. Verder was dit dagje lekker lui: we hebben op ons gemakje boodschappen gedaan (leuk: bij de Albert Heijn aan de Elandstraat kun je sinds kort met handscanners zelf je boodschappen bliepen. Bonuskaart scannen bij de betaal-zuil, even pinnen.. En je bent klaar!), ik heb een beetje met de camera en mijn flickr-account gerotzooid en vanavond gaan we even gezellig tegen elkaar aanhangen op de bank (ik vermoed dat daar een DVD aan te pas zal gaan komen ;-)).

Gisteravond hebben we ons trouwens ook prima vermaakt: wij waren bij onze vrienden Anneloes en Michiel om te scrabbelen en de maansverduistering te bekijken (oké, dat laatste was toeval, maar wel érg leuk om te zien). Het was bijzonder gezellig en Anneloes vertelde mij nog en passant, dat zij op het internet had gevonden dat de tekening van haar kat Porre 'Tuxedo' wordt genoemd. Toen ze de kenmerken daarvan uitlegde wist ik meteen, dat ook Max een 'Tuxedo-kat' is: na het vandaag even ge-googled te hebben bleek zelfs dat Max zo ongeveer het schoolvoorbeeld van zo'n dier is. Meteen ook maar even gekeken wat Loki en Beertje nu voor katjes zijn in het engels (in het nederlands wist ik het al): Beertje is een Tortie Tabby (schildpadje) en Loki is simpelweg een Orange cat (rode kat dus). Leuk om te weten dat er bij alledrie dus een naam is voor de tekening die zij hebben. Ik ben vandaag éxtra trots op mijn (s)katjes!

7 Responses to “Nou hoor…”

 1. Carrie Says:

  Fijn z’n ontspannen dag, moet je vaker de tijd voor nemen.

  Veel liefs, Mamsl-)

 2. Vedat Says:

  Het is nou wel helemaal zelfbediening zeg. Word je neergeschoten als het alarm bij de deuren ineens afgaat, Annibal? Gerommeld zal er zeker worden op de manier zoals jij beschrijft. Ik ben benieuwd.
  Maar wel leuk is, dat jouw katten nu weten waar ze bij horen. Nou ja, dat jij weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Kun je ook de juiste maatregelen nemen.

 3. andre Says:

  praktiseer nu al een kwartier wat nu precies een flickr-account is. klinkt als… :)

 4. B.A.R.T. Says:

  En welk filmpje is het geworden?

 5. Janneman Says:

  @ Vedat Bij de hoogvliet is het ook al een poos. Er looptaltijd iemand bij rond en je hebt de bon nodig om door het poortje tekomen. Daarnaast valt het heus wel op, als je spullen voorbij de scanner meeneemt. je moet dan namelijk behoorlijk omlopen.

  Lekker he? laptoppen vanaf de bank.

 6. nelis Says:

  ik heb geneens een bank.. is mn kamertje te klein voor :( kusz

 7. Annibal Says:

  @ Mama: Sinds ik weer aan het werk ben probeer ik dat ook wel wat regelmatiger in acht te nemen en tot nu toe gaat dat best aardig. Heb een hoop geleerd de afgelopen maanden… Liefs!!

  @ Vedat: Hehe, nou, er zal vast mee gerommeld worden, maar het wordt wel goed in de gaten gehouden en steeksproefgewijs wordt er gecontroleerd. Als blijkt dat je sjoemelt mag je niet meer zelf je boodschappen ‘schieten’.. Hehe, nou, wat voor katten ik had wist ik alwel, maar dat ik nu weet dat hun tekeningen allemaal een naam hebben vind ik toch wel weer leuk :)
  @ Andre: Onder de plaatjes van de weblogs die ik link zie je een lijstje favorieten; de derde (‘pics’) is mijn Flickr-account. En zegt ‘ flickering through pictures’ jou misschien iets? Het betreft hier dus een foto-site :)
  @ B.A.R.T.: Hihi, uiteindelijk… geen filmpje :-P Het i echt schandalig, wij hebben al zeker anderhalve week geen film meer gekeken!

  @ Janneman: Ik moet er wel even aan wennen hoor, maar ik moet zeggen; het bevalt me wel! Een deel van het wennen is ook, dat onze laptop op Linux draait en daarin zitten een paar verschillen (voorbeeld: alt-codes doen het niet).. Maar zo languit op de bank met laptop op schoot: GEWELDIG! ;-)
  @ Nelis: Aaaaww, jammer.. Heb je wel een laptop dan? (K)

Leave a Reply

?>