Laptopje & taart

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Al enige tijd weten wij, dat het toch wel enigzins tijd begint te worden dat we mijn computer vervangen. Het beestje is al oud, wordt nu toch wel erg langzaam (irritant!) en wij denken dan ook, dat hij zijn oude dag het beste kan slijten als server/media-centre i.p.v. te worden afgeragd door een ongeduldige Annibal. Nu hebben we echter nog even geen geld voor vervanging (trouwen kost muchos $$) dus hebben wij nog even 'bedenktijd'. Dat komt mooi uit, want ik ben al een tijdje in dubio of ik weer een 'gewone' PC wil, of dat het een laptopje zou moeten worden. Beiden hebben voor- en nadelen en ik vind het dan ook een moeilijke keuze.

Nu waren we afgelopen weekend bij onze ceremoniemeesters op visite (Karen was namelijk jarig) en vlak voor we weggingen liet Ralph een oude, aftandse laptop zien. Hij was stuk. De accu deed niets meer en de voeding was kwijt. Hij had 'm van de dit-moet-bij-het-grofvuil-stapel afgeplukt toen een vriend ging verhuizen en deed er eigenlijk toch niets mee. Uiteindelijk vertrokken wij met de laptop onder ons arm (nouja, ok, in een Gall & Gall-tasje dan) en via ebay kochten wij een voeding, waarvan Paul het vermoeden had dat 'ie wel zou passen. Et voila: Paul had gelijk! Nu valt er dus mee te computeren, mits er een stopcontact in de buurt is. Geen probleem, want 'm meenemen op reis waren we tóch al niet van plan. Nu moet er alleen nog even een netwerk-kaart in om te kunnen internetten (héél belangrijk) en dan hebben wij voor ca. € 18,= een laptop :-D

Uiteraard is het geen state-of-the-art-apparaatje meer, maar nu kan ik wèl mooi even uitproberen of het me bevalt, zo'n laptop. Dáár worden we blij van!

************

Nou, hij staat in de koelkast hoor: de taart die wij morgen richting twee jonge ouders, een stoere grote broer en een schattig baby'tje gaan escorteren. De foto volgt, uiteraard, pas na ons bezoekje aan het gelukkige gezinnetje, want het is natuurlijk wel zo leuk als zij de primeur hebben. Het had uiteindelijk wat voeten in de aarde en er zijn een paar dingetjes waar ik ontevreden over ben, maar ik ben toch wel een beetje trots op het totaalresultaat. Ben érg benieuwd wat ze ervan vinden en ik heb er veel zin in om Martine weer eens 'live' te mogen aanschouwen en haar gezin te ontmoeten. Morgen dus weer een foto-log!

6 Responses to “Laptopje & taart”

 1. Carrie Says:

  Zo zo een laptop van n paar euries, ben benieuwd hoe die je bevalt.
  Alles heet zn voor en na.
  En morgen naar Martine neem vooral jer camera mee, wil jullie graag op de foto zien met het gelukkig gezinnetje.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Erica Says:

  Handig zo’n probeer laptop!
  Veel plezier bij de Waltertjes!!

 3. Vedat Says:

  Dat is leuk, Annibal, zo’n laptopje voor 18 euro. Om er nou echt achter te komen of het jou bevalt, raad ik je aan een verlengsnoer te kopen, zodat je met die laptop onder jouw arm het hele huis door kunt lopen. Het is een begin, Annibal.
  Dat je ons geen primeur van de taart gunt, daarover heb ik een bepaalde gedachte. (Gelijk heb je :D )

 4. nelis Says:

  moet je me toch eens vertellen hoe je dat voor elkaar krijgt.. 18 euro.. ;) kus!

 5. Martine Says:

  Ohohohohoho, wat was die taart mooi! En lékker!
  Nogmaals heel erg bedankt! Niet alleen voor die overheerlijke taart, maar ook voor de gezelligheid. Ik vind jullie heel lief. (blush)
  Tot gauw! Liefs en groetjes,
  Tiene.

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Goed he? Jaja, natuurlijk! Ze staan er zelfs al!! Liefs!

  @ Erica: Dank je wel!!

  @ Vedat: Haha, da’s wel een goeie jah, moeten we ook even een lange netwerkkabel aanschaffen voor het internet :) Haha, nouja, het is misschien niet de primeur, maar de foto’s staan er hoor :)

  @ Nelis: Op ebay hebben ze heel veel goedkope onderdelen :) Best realxed dus :)
  @ Martine: Léuk was het he? Ben heel blij dat we jullie zo blij hebben kunnen maken, dis zijn echt van die dingen waar ik nog lang van na kan genieten.. Wij vinden jullie ook heel lief, ik hoop dat we, zodra de kraamtijd van Eva een beetje is geluwd, snel weer eens af kunnen spreken. Vond het zó gezellig.. Dikke kus en veel liefs!

Leave a Reply

?>