Het begín is er..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Al gauw nadat bekend werd dat Martine, mijn weblog-vriendinnetje, zwanger was, spraken wij af dat ik na de geboorte van haar kindje een taart voor haar zou maken. Op 02-02-2007 (mooie datum hè?) werd Eva geboren en komend weekend is het tijd om mijn belofte in te lossen: ik ga weer eens aan het bakken. Lang piekerde ik over de te gebruiken materialen, maar vandaag was ik er dan toch over uit. Meteen vanmiddag ben ik begonnen met voorbereiden (bij het gebruik van bepaalde materialen is dat strikt noodzakelijk) en het eerste deel van de taart ligt nu veilig in de kast te wachten op de rest van de taart. Dit specifieke stukje werd overigens mooier als ik zelf verwachtte, dus nu hoop ik maar dat dít stukje heel blijft en dat de rest van de taart er mooi bij zal passen ;-) Ik ben overigens zelf ook nog wel benieuwd hoe de rest van de taart zal worden, want er zijn nog een paar dingetjes waar ik nog niet helemaal uitben, maar komt tijd, komt raad. Ik heb nu al zin in zaterdag, wanneer ik de taart aan de verse mama, papa en grote broer mag gaan brengen..

************

Waar ik vandaag óók een begin mee maakte, was de toekomstige keuring van mijn auto. Omdat de schade nog steeds in behandeling is heb ik dus nog geen reparaties kunnen laten uitvoeren en tja.. Ik moet toch íets met die keuring hè? Toch maar even langs de monteur gereden om te vragen of het überhaupt nog zin had te repareren, of hij dacht uit te gaan komen met de toekomstige schade-uitkering én, ook niet onbelangrijk, of hij dacht de auto te kunnen keuren zonder dat de reparaties al zijn uitgevoerd. Geen van drieën leverde uiteindelijk problemen op: hij was ervan overtuigd dat hij prima zou kunnen repareren met het bedrag dat ik (hoogstwaarschijnlijk) ga krijgen, ik na die reparatie weer een top-auto'tje voor de deur zou hebben en ook die keuring zou wel goed komen. Komende woensdag draag ik mijn geliefde Toet dus tijdelijk over aan zijn peet-oom zodat die 'm kan keuren en nadat ik de centjes van mijn schade terug heb komt de rest wel. Fijn!

(Tevens: Huh? Waar komt die gigantische splinter in mijn pink nou vandaan? Die had ik niet eens gevoeld :-P Hoe lang zou 'ie er al zitten? Toch maar eens een pincet erbij pakken..)

7 Responses to “Het begín is er..”

 1. Sjoerd Says:

  Maak je wel een foto van de taart? :D (erg overbodige vraag volgens mij)

  En je coole autotje wordt weer helemaal beter! :D
  Klinkt allemaal erg goed :D
  (K)

 2. Carrie Says:

  Fijn dat het autootje eerst gekeurd kan worden, je hoeft hem dus nog niet afteschrijven…..fijn.
  Mocht ik met je mee moet rijden moet je maar ff aangegeven a.s. dinsdagavond.
  De taart wel weer showen hé
  Veel liefs, mamsl-)

 3. Vedat Says:

  Kun je straks met veel plezier jouw taart droog naar de prille ouders brengen in een auto, die jou toch trouw blijft. Gefeliciteerd met het resultaat.

 4. Erica Says:

  Jaaa ben wel erg benieuwd naar je nieuwe taartcreatie hoor!!
  Dat moet je me toch maar es leren! (angel)
  Wat een fijn nieuws weer over je autotje.. Nog even en hij is weer als nieuw. ;-)

 5. andre Says:

  ik heb een licht vermoeden dat jouw taart wel door de APK-keuring komt… :)

 6. nelis Says:

  taaaart! :D kus!

 7. Annibal Says:

  @ Sjoerd: Túúrlijk, je weet toch? ;-) Jaaahh, hoop dat het allemaal gaat lukken, ben nog steeds wel nerveus hoor.. Zal waarschijnlijk pas ophouden wanneer ik de centjes op de rekening heb. Maar ach, het vooruitzicht wordt steeds beter :) (K)

  @ Mama: Ben ik heel blij mee inderdaad.. Oh, dat komt wel goed, ik denk dat de tram net zo handig is.. Maar ik zie nog wel even. Liefs!

  @ Vedat: Goed he? Dank je wel :)
  @ Erica: Haha, overmorgen staat ‘ie erop :) Hihi, we moeten sowieso nog een keer afspreken, maar werken is momenteel zo’n energievreter dat ik even probeer rustigaan te doen.. Kus!

  @ Andre: Dát valt nog te bezien, maar ik heb zo’n vermoeden dat dat wel goed gaat komen ;)
  @ Nelis: Volgende keer komen he? Dan krijg jij óók ;) Kus!

Leave a Reply

?>