Move it!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

Vandaag was de dag dat ons vriendinnetje Eefke dan toch de sprong ging wagen, haar oude huis verliet en officiëel een forens werd. Haar oude woning wordt over een paar dagen gesloopt en gezien de korte termijn die zij had om iets anders te zoeken (of eigenlijk: daar het onmogelijk was op deze korte termijn iets anders te vinden) is zij nu tijdelijk de huisgenoot geworden van een vriend, die een érg leuk huis in Den Hoorn (een zo ongeveer aan Delft vastgegroeid dorp) heeft.

Vanochtend om half 12 stonden wij, tesamen met de verder binnendruppelende ploeg verhuizers-annex-vrienden, klaar om spijkers met koppen te slaan: in record-tempo waren alle spullen die opgeslagen werden bij andere mensen op de adressen waar ze wezen moesten, de overige spullen aanwezig in Den Hoorn en haar oude woning vollédig ontdaan van vloerbedekking, bijbehorende onderlagen, schroten, latten en losse troepjes (Ad Hoc is nogal streng, bij sloop van de woning moet de laatste bewoner het pand volledig gestript achterlaten). Om half 3 vertrokken Eefke en haar nieuwe huisgenoot naar de plaatselijke snackbar om de verhuizers van een patatje te voorzien, zodat wij in hun afwezigheid nog even de tijd hadden de keuken te reorganiseren (lees: een magnetoren* te maken op de koelkast) en duffe telefoongeluidjes uit te wisselen. Bottom line: het was weer een voorspoedige, en voorál gezellige verhuizing. Wij hebben ons in elk geval prima vermaakt en Eefke zit voorlopig weer even waar ze wezen moet..

*: Toen ik en Sarah Eefke's magnetron de keuken insjouwden, was het eerste waar ons oog op viel (*plop*) de magnetron van huisgenoot Jeroen. Toen wij vervolgens een plekje zochten om déze magnetron neer te zetten vonden we vervolgens in een hoekje.. Nóg een magnetron! Al gauw werd het plan geboren, álledrie de magnetrons op te stapelen op Eefke's manshoge koelkast om zodoende een magnetoren te creëren; aangezien beide bewoners van de woning tóch weg waren, werd ook metéén daad bij woord gevoegd. Het resultaat was érg grappig:

evenals de reaktie van Eefke en Jeroen, toen zij na thuiskomst onze her-inrichting van hun keuken zagen ;-) Dit leek ons overigens ideáál voor driegangen-maaltijden..

9 Responses to “Move it!”

 1. Vedat Says:

  De hulp is natuurlijk wel leuk en dat je er uit moet, weet ik natuurlijk ook, alleen ik vind het wel erg snel. Gelukkig, dat er zo snel onderdak is voor Eefke en haar spullen.

 2. Carrie Says:

  Mooi die tron toren, jammer dat Eefke dan een trap nodig heeft.
  Fijn dat ze weer een stekkie heeft, hopende dat ze toch een keer in aanmerking komt voor een gewoon huisje.

  Veel liefs, mamsl-)

 3. miek Says:

  LOL!

  ook nog even JUICH! om je vorige log natuurlijk, wat een geweldig verhaal!
  :D

 4. nelis Says:

  haha wat koel! en inderdaad ideaal voor driegangenmaaltijd ;) kus!

 5. Annibal Says:

  @ Vedat: Jah, maar dat hoort erbij als je anti-kraak woont. Je bent dan namelijk geen huurder, dus heb je ook geen rechten. Ik zou zo ook niet willen wonen, maar voor studenten is het vaak wel een hele mooie oplossing.

  @ Mama: Haha, nou, Jeroen ook hoor ;) Dat hopen wij ook voor haar, want dat wil ze zelf ook heel graag. Ze is ermee bezig, nog maar even duimen voor haar dus :0

  @ Mieke: Jaaaahh, goed he? Ikke blij!

  @ Nelis: Vonden wij nou ook.. We hadden zelfs al bedacht dat ze eventueel muziekjes konden componeren met de ‘ting’ van alledrie de modellen ;) Kus terug!

 6. janneman Says:

  Konden ze nog bij de bovenste?

 7. Nienke Says:

  :-) Tja… daar kun je er nooit genoeg van hebben.. ehm, blijkbaar…? ;-)

 8. Jackie Says:

  whahaha een magenetoren, leuk!

 9. Annibal Says:

  @ Janneman: Nee, eigenlijk was alleen de onderste nog direct bereikbaar, want die koelkast is ook al aardig hoog. Maar het zag er wél cool uit ;-)
  @ Nien: Hehe, tja.. Klaarblijkelijk, ehm.. Niet, dus, inderdaad :-P
  @ Jackie: Hihi, wij vonden onszelf toch ook wel érg grappig inderdaad ;-)

Leave a Reply

?>