WOO YAY!!!!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

Ik beken: ik heb een geheim voor jullie gehad. Ik heb iets belangrijks dat er is gebeurd, niet geschreven op mijn weblog. Niet omdat ik het jullie wilde onthouden (au contraire: ik kon het wel van de daken schreeuwen), maar meer uit een soort van angstig "ik wil de Goden niet verzoeken"-gevoel. Wat er gebeurde? Een week of twee geleden werd ik gebeld: er was een mevrouw, die mijn aanrijding had zien gebeuren. Twee keer was ze langs mijn oproep gelopen en hoewel ze de eerste keer zoiets had van "tja, nouja, ach..", kon ze het de tweede keer tóch niet over haar hart verkrijgen en belde ze mij. Keurig noteerde ik haar naam, adres en telefoonnummer en verzond haar vervolgens via mijn werk een getuigenverklaring. En toen begon het wachten. Al was ik zielsgelukkig dat ze gebeld had, dit gaf natuurlijk absoluut geen garantie dat zij het formulier ook daadwerkelijk zo gaan invullen en terugsturen. Ik besloot het nog maar even níet aan iedereen te vertellen en wachtte onrustig op de terugzending van het formulier.

Ik kon het niet laten regelmatig tóch even in het dossier te kijken of 'ie er misschien tóch al was, al zou ik het absoluut van mijn collega's hebben gehoord als dit het geval was. Telkens als ik gluurde, werd ik een beetje banger: wat nu, als mijn bange voorgevoel inderdaad juist was en ze niet meer zou reageren? Ik behandel zelf veel schaden op mijn werk en weet dus precies hoe dat gaat; vaak genoeg zag ik verhaalsdossiers sneuvelen op niet reagerende getuigen.

En toen, vanochtend, riep mijn baas bij het openen van de post: "Gut, er zit nóu toch een mooie getuigenverklaring bij de post!".. Even twijfelde ik. Zou dat over míjn schade gaan? Zo vlug als ik kon zonder te rennen beende ik naar het bureau van mijn baas en pakte de verklaring uit die hij me aangaf. Ik las. En ik las. Ik bekeek de situatieschets. Ik begon te trillen. Ik kon wel huilen. Ze heeft gereageerd! Ze heeft gereageerd en ze heeft mijn verhaal bevestigd!! Ik kan niet uitleggen hoe blij ik hiermee ben. Buiten het feit dat ik nu zéker centjes ga krijgen die gaan voorkomen dat mijn auto over een paar weken naar de sloop moet, wordt hiermee vooral het onacceptabele onrecht dat me al bijna 3 maanden aan het piekeren houdt weer rechtgezet. Het geld is fijn, het geld is belangrijk voor me, want zonder dit geld kom ik over een week of twee zonder auto te zitten. Maar wat nog véél belangrijker voor me is en dat geen cent op de wereld zou kunnen vervangen: ik ben niet gek, ik ben 100 % onterecht uitgekafferd en ík sta in mijn recht. And DAMN, it feels GOOD!!

Dank jullie wel voor het duimen allemaal :-D:-D:-D

9 Responses to “WOO YAY!!!!”

 1. Sjoerd Says:

  Haha prachtig :D
  Mooizo! Ik zou die vrouw een bosje bloemen sturen en een kaartje dat er nog zulke mensen op de wereld zijn ^_^
  Ideaal!

 2. Erica Says:

  Heeeee geweldig!!!!
  HET RECHT ZAL ZEGEVIEREN!!!
  Nou duimen dat je het geld snel binnen hebt en dat alles snel weer word zoals het was.
  Jouw weekend kan niet meer stuk!
  Ben superblij voor je!!
  Dikke kus!

 3. Pa Says:

  Gefeliciteerd, Naknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Soms zit het mee, soms voel je je verloren.
  Het kan zelfs wel eens jaren duren, maar het recht zal altijd zege vieren.
  Hou van jullie!

 4. Vedat Says:

  Annibal… GEGELICITEERD!!!!!!

 5. Carrie Says:

  Fijn voor je meissie, nooit meer een auto die kwa uiterlijk geen speciaal kenmerk heeft.
  Was je trouwens als langs Ger geweest?

  Veel liefs, Mamsl-)I-)

 6. nelis Says:

  wat ontzettend mooi nieuws!
  hele dikke knuff! :)

 7. Annibal Says:

  @ Sjoerd: Blij he? Jaaah, was ik wel van plan hoor, vind het zó lief! Blijblijblij!

  @ Erica: JA! Net als bij jou! Woohoo! We rule ;) Kus terug!

  @ Papa: Dank u wel papa, ben helemaal blij :) Het zag er even wanhopig uit, maar u heeft inderdaad gelijk :) Hou ook van u :-)
  @ Vedat: Dank je wel!! :-D
  @ Mama: Haha, inderdaad! Nopes, nog niet.. Denk maandag even, of anders woensdag.. Liefs!

  @ Nelis: Goed he? Had de moed al bíjna opgegeven, maarja.. Ik kan zulke dingen dan niet los laten eer ik écht alles heb geprobeerd he? In dit geval maar goed ook ;) Dank jou, knuffel terug!

 8. Nienke Says:

  JOOEHOEHOEHOE!! Dikke kus voor die mevrouw!! Godzijdank lopen er nog meelevende mensen als zij rond. Wat GOED! En wat net-op-tijd. En wat FIJN! :-)

 9. Annibal Says:

  @ Nien: Schat van een mens he? Ben zó blij!!

Leave a Reply

?>