Tóch maar wel..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

En daar is 'ie alweer bijna: het International Film Festival Rotterdam komt er weer aan. De zondag voor kerst (a.k.a. 0e kerstdag) vonden we er al een magazine over in het museum en een week of twee geleden hingen de abri's vol met posters. Dit jaar, zo hadden we al bedacht, zou het er niet van komen omdat Paul het zo druk heeft en er bovendien dure tijden aan zitten te komen. Daarbij bleek, dat we in de tweede week van het filmfestival ook al een optreden van de Blue Man Group gepland hebben. Maar… Even kijken op de website kan natuurlijk altijd.

Met, uiteraard, als gevolg dat we tóch kaartjes hebben besteld. Weliswaar voor maar één film (doorgaans bekijken we gemiddeld 4 tot 6 films op het festival), maar éigenlijk was het niet echt de bedoeling. Maarja, vorig jaar hebben we ook al gemist i.v.m. de verhuizing en bovendien: één film moet toch wel kunnen? De film die we nu hebben uitgezocht is ons érg op het lijf geschreven: we gaan naar Paprika, een anime*-film met een verhaal dat het midden houdt tussen horror en sci-fi. Ik heb overigens nog meer interessants zien staan, maar ik hou me in (althans.. Dat probeer ik ;-)). We kunnen in elk geval éven de heerlijke sfeer van het festival proeven en daar ben ik al helemaal blij mee. Ik heb er zin in!

*: Anime zijn japanse tekenfilms. Vaak worden ze foutief manga's genoemd; manga's zijn japanse stripverhalen.

5 Responses to “Tóch maar wel..”

 1. Carrie Says:

  Films zijn aan mij niet besteed, als enige in de fam.
  Maar heel veel plezier.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. Sjoerd Says:

  Je zou maar Paprika heten….

  Veel plezier!

 3. Erica Says:

  Veel plezier alvast…
  Wanneer is het filmfestival??

 4. Vedat Says:

  Leuk, dat je toch nog voor een film helemaal naar Rotterdam gaat. :)

 5. Annibal Says:

  @ Mama: Haha, ik weet het.. Dank u wel! Liefs!

  @ Sjoerd: Haha, inderdaad jah.. Maar wat ik heb gelezen heet ze alléén in de droom-wereld zo ;) (K)

  @ Erica: Dank je wel!! Euh, is van 24 januari t/m 3 februari geloof ik :) Blij dat we toch weer even gaan :)
  @ Vedat: Niet alleen voor één film, hoor :) De sfeer is ook altijd heel fijn.. Op de één of andere manier is hetanders als gewoon naar de bios gaan, zelfs wanneer die gewone bios het filmhuis is.

Leave a Reply

?>