Jolijt jolijt

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

En net, nèt toen ik afgelopen donderdag met waterige oogjes achter mijn computer schoof om een logje te typen aangaande het terugvinden van mijn stem (hij bleek zich niet in Friesland, maar in een pakje 'IJslandse Mos-pastilles' te hebben verscholen, bij de drogisterij hier om de hoek) riep Paul uit "Nou, ga nog maar even door met op de bank hangen, want ik krijg ons modem niet meer aan de praat!"

Dus ging ik op de bank zitten en wachtte ik, tot ik alsnog het 'ready for launch'-teken van Paul zou krijgen. Maar dat kwam niet. De volgende dag kwam het ook niet. Wel een ander teken: het 'it's a definite no-go'-teken om precies te zijn. Zowel Paul als de helpdesk van de Tiscali waren tot dezelfde conclusie gekomen: ons modem is stuk. Lange momenten vol ontwenningsverschijnselen volgden, tot Paul vandaag na zijn werk bij vrienden van ons ons oude modem op kon halen, zodat we op z'n minst weer aan onze verslaving kunnen voldoen tot de Tiscali de check-en-double-chek heeft afgerond op het kapot zijn van het modem (dat moeten namelijk meerdere afdelingen concluderen voordat we een nieuw modem toegezonden krijgen) en ons een nieuwe heeft toegestuurd.

Ik kan dus weer internetten en dat stemt (ha-ha, woordgrapje, sinds ik tegenwoordig óók weer kan praten) mij tot grote vreugd: de afgelopen dagen waren zwaar, zélfs terwijl ik nu toch niet zo veel internet i.v.m. de griep. Pas als je het moet missen kom je erachter hoeveel je ermee doet: ineens kon Paul niet zomaar de openingstijden van de opticiën meer opzoeken* en stonden we met z'n tweeën tot in ons kruin ingepakt in mutsen, sjaals, handschoenen en dikke jassen voor een gesloten deur bij de biblotheek, omdat we nu niet via het internet onze boeken konden verlengen (en de openingstijden even kunnen bekijken was dus óók best handig geweest, bleek).

Maargoed, het leed is geleden, ik kan mijn ei weer bij jullie kwijt. Hoera! Daarbij zie ik metéén alweer bij de reakties op mijn vorige log:

1. Dat ik ge-tagged ben voor het één of ander; nader onderzoek moet nog uitwijzen waarvoor,
2. Dat mijn kleine aanpassingen in de templates van mijn log de oplossing van Marieke's probleem met mijn banner tot gevolg hebben (en Marieke, jíj juist bedankt voor het melden!),
3. Dat mijn stem een flink rondje heeft gemaakt alvorens zich bij de drogist om de hoek in een pakje IJslandse Mos-pastilles neer te vleien ;-)

Enfin, eind goed, al goed, voor nu een welgemeend 'Tot morgen!' en een zucht van verlichting. Signing off,

An

*: Hij had namelijk plotseling voor elk oog een separate bril in zijn handen toen hij vandeweek zijn bril van zijn hoofd haalde (lees: de bril viel in zijn handen uit elkaar). Tijd voor een nieuwe dus… Mag ook wel, na vier jaar trouwe dienst ;-)

7 Responses to “Jolijt jolijt”

 1. Carrie Says:

  Fijn dat je aan het opknappen bent, je klinkt anders door de tel nog behoorlijk verkouden.
  Was wel stil hier op de site van jouw kant, je hebt wel veel reacties gekregen van de medewebloggers.
  Knap nog maar lekker even op.

  Veel liefs, Mamsl-)

 2. Sjoerd Says:

  Oh je leeft nog wel!! :-D Mooizo!!

  Ben blij dat je stem de weg terug naar Den Haag heeft gevonden… Ik vond hem al niet zo blij hier rondlopen… volgens mij werd hij wat droevig van Friesland :-P
  x

 3. Erica Says:

  Jaaaaa Isla-moos rules!!!!!! Daar ben ik vorig jaar mee begonnen en is echt zwaar favoriet nu als ik keelproblemen krijg….
  Fijn dat je nu weer een werkende modem hebt en dat het ook weer wat beter gaat met jullie.
  Jullie hadden het flink te pakken he???
  Dikke kus en hoor je snel weer!

 4. nelis Says:

  Oant Moarn! ho wacht.. das vandaag dus al.. :D

 5. Vedat Says:

  Paul heeft ook een woordgrapje gemaakt. Hij zei immers tegen jou, dat hij het moden niet meer aan de praat kon krijgen. Maar ik vind het leuk te lezen, dat je weer een beetje op weg bent de oude te worden.

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Gaat inderdaad al wel een heel stuk beter, maar voel me nog steeds niet echt 100 % nee ;) Ja! Vond ik heel leuk! En ben blij weer terug te zijn inderdaad, want zo stil zijn is niets voor mij, haha! Liefs!

  @ Sjoerd: Jaja, ik leef nog, hihi ;) Nou, ik denk dat hij mijn enthousiasme voor jouw mooie provincie had bemerkt en zoiets had van “dát moet ik zien!” om er vervolgens achter te komen dat hij toch wel zielig en alleen was toen hij er eenmaal was ;) Kus!

  @ Nou, inderdaad, wat een wereldspul is dát zeg! Hehe, dat is inderdaad héél fijn, ik HAAT het als mijn internet het niet doet :P Was idd heftig, voel het nog steeds.. Waren gisteren afgepeigerd toen we thuiskwamen, terwijl het toch écht niet zo’n heel heftig ding was, die opticiën ;) Kus terug!!

  @ Nelis! Haha, en tóch had je gelijk! ;)
  @ Vedat: Haha, die had ik nog niet eens gezien, thnx :) Ben ik wel blij mee ook, inderdaad. Je zó rottig voelen is echt vreselijk naar.. Nog even en we zijn uitgesnotterd, hoop ik ;)

 7. Mieke Says:

  Fjoew! Gelukkig dat je stem zo dichtbij was, anders had het vast meer moeite gekost ‘m terug te krijgen! ;-)

Leave a Reply

?>