Verloren..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

En zoals ik éigenlijk al had kunnen verwachten, toen ik het opnam tegen een denkbeeldig stelletje goden: ik heb de strijd verloren :-( Mijn lief is nu niet alleen snotterig en 'niet lekker', maar is nu ook te warm om nog fatsoenlijk tegenaan te kunnen kruipen, heeft buik- en hoofdpijn, krijgt nauwelijks meer dan thee met honing naar binnen en valt zelfs in slaap tijdens interessante documantaires. Voor mij dus reden genoeg om een dagje zíjn afspraken over te nemen: om half 12 een fikse snoei-beurt bij de kapper (míjn haar kon ook best een schaar gebruiken) samen met Wim; vervolgens nog even met Suus (en Wim natuurlijk) de stad in voor een cadeau voor Suus' en Paul's mama. Ik ging zó op in mijn rol als Paul-vervanger dat ik na thuiskomst zélfs de documantaire waar híj doorheen sliep heb afgekeken, terwijl het onderwerp nu niet bepaald my cup of tea was (het ging over de zgn. snaartheorie en de daaruit voortvloeiende M-theorie, oftewel: theoretisch natuurkundig gebrabbel dat plotseling nog bést interessant blijkt te zijn, wanneer er toevallig een goede docu over in je DVD-speler beland en de éigenlijke kijker de show al snurkende uitzit).

Helaas moeten we morgen dus de verjaardag van Paul's moeder missen, maar dat maken we snel weer goed en hey.. Ik heb tenminste weer een frisse coupe (net als Wim overigens, korte haartjes staan hem érrug goed :-)) én ik ben ineens op de hoogte van de wetenschappelijke theorie about life, the universe and everything*. Het kán slechter, nietwaar?

*: The answer is 42!!**
**: Insiders-joke voor alle liefhebbers van the Hitchhikers Guide to the Galaxy. Excuses voor de niet-insiders, maar het was té toepasselijk om níet neer te zetten..

7 Responses to “Verloren..”

 1. Carrie Says:

  Laat Paul maar lekker uitzieken, hij klonk echt ziek.
  Zo dus nu zelfs een documantaire gezien over de m theorie, geen idee wat het is, maar fijn dat jij em intressant vond.
  Nu krijgen jullie ongewilt toch een heel rustig weekend.
  Geen nood weer is ook balen.

  Veel liefs, mams
  l-)

 2. Vedat Says:

  Je staat er in ieder geval weer mooi op, Annibal. Door de kapper bedoel ik hoor en je bent weer bijgeschoold. Straks, als Paul aanspreekbaar is, kun je hem dus alles rustig uitleggen, begrijp ik. Daar deed je het toch voor, begreep ik?

 3. Marieke Says:

  Maar wie heeft een dagje jouw leven geleefd? Of moet je morgen twee Annibal-dagen in een stoppen?

  (btw, het mystiquebalke met hello kitty schuift steeds over de bovenste regel van je blog. misschien ben ik de enige die er last van heeft, maar dan weet je dat)

 4. neliss Says:

  het kan inderdaad altijd slechter :) beterschap voor paul! Kus!

 5. Janneman Says:

  Verkoudheden valt niet tegen op te knokken. Ikben al aan de 3e rondebezig, maar gelukkig geen koorts. Veel sterkte.
  Misschien een cirtosan?

 6. Sjoerd Says:

  Hmpf, rottige rot goden! Wens hem maar veel beterschap!

  Een vriend van mij is afgestudeerd in de theoretische natuurkunde en sterrenkunde op gebied van dualiteit in de… euh… ??? Ik ben de weg al kwijt… En daarnaast is hij ook nog eens CUM LAUDE afgestudeerd dus hij snapt het zelf wel :|
  Ik vind dat soort dingen ook reuze interessant maar ik snap er echt geen ene reet van…

  En je ‘in-siders joke’–> hehehe :P Hoe flauw :P

 7. Annibal Says:

  @ Mama: Er zit ook echt even niets anders op, het gaat ook gewoon niet om door te blijven baggeren.. Hehe, jah, helaas wil het weer ook niet echt.. Maar volgens mij heerst er ook iets, want ik hoor van een heleboel zieken overal..

  @ Vedat: Haha, nogal jah :) Nou, het ging eigenlijk per ongeluk.. De DVD stond gewoon aan en ik ving op wat er verteld werd, en naarmate ik meer hoorde begon het me meer te interesseren eigenlijk :)
  @ Marieke: Tja, dat is een goeie, want ik ben bang dat voor mij ook de komende dagen niet veel soeps worden, mijn lieverd heeft me fijn aangestoken.. Dank je wel dat je het ff meld, als het goed is is het nu opgelost! Als je nog andere problemen ervaart hoor ik het graag!

  @ Nelis: Thnx! Kus terug!

  @ Janneman: Nee, inderdaad, en volgens mij is dit een nieuwe stam ofzo, want ik ben er zelf nu ook helemaal beroerd van.. Bij Paul op het werk zit de helt ook al ziek thuis met dezelfde klachten, dus ik weet waaraan we het te danken hebben.. Cirtosan? Wat is dat?

  @ Sjoerd: Nou, inderdaad hoor :( Zal ik zeggen, thnx dear :) O_o Juist.. Ik kan dat ook allemaal niet volgen hoor, al moet ik zeggen dat deze docu het één en ander wel heel goed uitlegde en daardoor werd het zowaar nog best hip om te zien ook :) Alleen er zelf ook écht iets mee kunnen.. Nee, mij niet gezien ;)
  Haha, flauw.. Maar ZO toepasselijk.. Deze M-theorie heet namelijk de eerste wetenschappelijke theorie te zijn die álles uitlegt. Hoe kán ik dan NIET over 42 beginnen? ;) Heb jij het boek eigenlijk gelezen?

Leave a Reply

?>