Lief

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Er zijn lieve mensen in mijn wereld. Mensen, die mij een superlief kaartje sturen omdat ik me nu rottig voel. Mensen, die mijn voicemail inspreken omdat ze hoorden dat ik thuis zit en me even een telefonische knuffel wilden geven. Mensen, die met mij mee wilden rijden naar de bedrijfsarts omdat ik zenuwachtig was en ik de weg niet wist. Mensen, die me lieve berichtjes sturen op hyves, of op mijn weblog. Mensen die me lieve e-mails sturen. Mensen die aan me zien als het teveel word en me tegen zich aan trekken voor een liefdevolle, beschermende omhelzing.

Ik ben blij, met jullie steun. Het doet me goed te weten, dat ik niet alleen ben op de wereld; dat er mensen zijn die om mij geven en zich mijn verhaal aantrekken. En op dagen, dat het dan allemaal niet zo lekker loopt, is de gedachte aan deze mensen een troost, een steun in de rug. Voor sommigen is dit misschien een gegeven, voor mij blijft het bijzonder. Ik moet voorlopig nog even rusten, van de bedrijfsarts. En dankzij jullie gaat me dat lukken.

Dank jullie wel, allemaal l-)

7 Responses to “Lief”

 1. Vedat Says:

  Wat leuk, Annibal, dat je mensen bedankt. Je hebt het al zo moeilijk om aan jezelf te denken. Rust maar zoveel mogelijk uit en doe wat je graag wilt.

 2. Carrie Says:

  Ik sluit me bij Vedat aan, rust nu maar ff lekker uit.
  En op goeie dagen gaan we de Leyweg weer op enzo.
  Kertmarktjes blijven er ook nog wel even die we af kunnen struinen.
  Dus vervelen zul je je eigen niet, anders zijn er wel een paar katjes die je bezighouden.

  Veel liefs, mamsl-)

 3. Sjoerd Says:

  :D
  Tuurlijk sta je er niet alleen voor :D Ik ben allang blij dat je je blog hebt zodat ik op de hoogte over je blijf!

  Wie goed doet die goed ontmoet (ofzo is het toch?)

  Net alsof ik ooit kan vergeten wat jij allemaal wel niet voor mij hebt gedaan en voor mij hebt klaar gestaan waar ik je in geen levenstijd voor kan bedanken.

  Voor mensen zoals jij staan er altijd mensen klaar, soms op de voorgrond, soms wat meer op de achtergrond, maar ze blijven er wel voor je!

  En ik denk dat ik hier niet alleen voor mezelf spreek :)
  Rust lekker uit en neem je verdiende tijd uit de roulatie!

  Kunnen we daarna weer eens flink op stap, veel drank drinken en een dag op bed blijven slapen (dan zal ik trouwens eerst wel voor een nieuw vriendinnetje moeten zorgen :P maar klein detail ;) )

  x
  Sjoerd

 4. Erica Says:

  Wie goed doet, goed ontmoet! Is een oud gezegde, maar het is gewoon zo.. Zelf ben je ook altijd lief voor anderen en sta je voor ze klaar. Nu kan je zelf wel wat steun gebruiken, dus dan komt die steun terug.
  Ik word zelf ook erg vrolijk van jouw lieve berichtjes en emails.
  Blij dat ik nu een klein beetje terug kan doen.
  En ik ga er alles aan doen om de 10e te komen.
  Dikke kus!

 5. miek Says:

  hè an, da’s toch het minste wat we kunnen doen? geniet maar vooral van de verplichte rust, laat alles maar goed op je in werken. dikke kus!

 6. Nienke Says:

  Je moest eens weten wat jij voor me betekent (hebt), in die periode dat ik net de laan uitgeflikkerd was bij Textcase, en me behoorlijk rot voelde! Het gaat helemaal goed komen met jou – met een beetje rust, dus goed luisteren naar wat de dokter zegt! ;-p – en je komt hier alleen maar sterker uit! Je verdient het gewoon, dubbel en dwars, om zo getroost, geholpen en geknuffeld te worden!! Kus!

 7. Annibal Says:

  @ Vedat: Daar ben ik ook mee bezig :) Maar het is fijn te weten, dat je daarin word gesteund..

  @ Mama: Haha, dát is wel zeker ja ;) Liefs!

  @ Sjoerd: Je bent een schat, maar dat wist je al :) En dat avondje stappen daar hou ik je aan, lijkt me extreem gezellig :-D
  @ Erica: Haha, dat geld net zo hard voor jou :) Ik hoop idd dat het gaat lukken, maar laat je niet ophaasten hoor! Wat niet gaat, dat gaat gewoon niet.. Kus!

  @ Miek: Nouja, het hóeft niet, dus vind ik het fijn dat het toch gebeurt :) En dat ga ik zeker doen, want het valt allemaal niet mee..

  @ Nienke: Tja, als je het zo stelt :) Wanneer ik dat zelf doe vind ik het vanzelfsprekend, wanneer anderen dat doen bij mij vind ik het bijzonder :) Kus terug :-)

Leave a Reply

?>