Recept voor terugval

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

Ik had hier een gigantisch verhaal getypt over wat me gisteren allemaal overkwam. Ik voel me klote. Ik zou willen, dat ik de tijd terug kon draaien zodat ik gisteren in mijn bed had blijven liggen en ik niet afgesnauwd was door een sjacherijnige kassa-medewerkster, mijn auto niet in de prak lag, ik niet lamgeschreeuwd was door degene die mij heeft aangereden en ik niet als een debiel was aangesproken door een politie-telefoniste die foutief vond dat ík degene was die niet mee wilde werken aan het invullen van het schadeformulier.

Maar het hele verhaal over het hoe, wat en waarom heb ik weggehaald, ik zal jullie sparen. Wat heb ik eraan, in reakties te horen dat ik al dan niet gelijk heb, dat ik pech heb gehad, kop op en het komt allemaal weer goed.. IK weet, dat ik gelijk heb. Ik sta achter mijn eigen mening. En mezelf afvragen of het aan míj ligt, of ík dan achterlijk ben, of ík dan misschien een accident, waiting to happen ben, is niet nodig. Mijn broertje (die bij mij in de auto zat toen mijn arme oude beestje in puin gereden werd!), mijn ouders, mijn lief, mijn lieve vriendinnetje Kirsten, mijn fysiotherapeute en ik kennen allemaal de verkeerssituatie waarin het gebeurde en zoals die situatie was, treft mij geen blaam voor het ongeval. De telefoniste van de politie had niet mogen oordelen na maar één kant van het verhaal te hebben gehoord. En een vrolijke kassière van een andere supermarkt heeft me, zonder het zelf te weten, laten zien dat de snauwende kassière van gisteren ongelijk had door zo lelijk tegen mij te doen.

Ik ben niet gek. En als je dat niet gelooft, dan zoek je het maar uit.

9 Responses to “Recept voor terugval”

 1. Carrie Says:

  Je bent zeker niet gek, ook al zat te gisteren allemaal heel erg tegen.
  Kom op meid, voorlopig zal je nog flinke rotdagen mee maken.
  Maar geef je zelf de tijd, overhaasten heeft toch geen zin.

  Veel liefs, Mamsl-)

 2. miek Says:

  Zucht. Ja, een echte k*tdag dus.
  Balen! Wat nu met je auto? te repareren of afscheid van nemen? :(
  Liefs, en kop op! Vandaag schijnt de zon buiten, bij jou binnen ook? Een beetje? xx

 3. Sjoerd Says:

  Godzijdank ben je ten minste nog gezond uit je autotje gelopen :D (sorry ik wilde ook even een positief puntje van je kutdag belichten)

  Maar je hebt gelijk, soms willen mensen echt niet meewerken… soms hebben mensen zo weinig IQ dat je het zielig vindt voor diegene zijn hond omdat hij zo’n dom baasje heeft…

  Je bent niet gek, soms kom je gewoon teveel mensen tegen waarvan je betwijfelt of zijn ouders niet broer en zus waren :P
  Knuffel!

  x
  Sjoerd

 4. Vedat Says:

  In dit geval ben ik niet nieuwsgierig. Ik zou wel willen weten welke pech jou is overkomen, Annibal, maar als je gelijk hebt, ga er dan voor. Natuurlijk denk ik wel te begrijpen, dat je het nu helemaal niet meer zie zitten. Burn-out, overspannen zijn of welke naam je er ook aan wilt geven heeft z’n tijd nodig.

 5. Erica Says:

  Wat een baggerdag meis…
  Zo zonde van je auto, gelukkig ben jij nog heel…
  Dikke kus!!!

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Ik weet het wel, maarja.. Het is soms zo moeilijk… Liefs terug!

  @ Miek: Nogal jah.. Ondertussen wel weer meer, maar ik voel me nog steeds erg onbestemd. Maarja, ik zie het wel, het komt vast weer vanzelf.

  @ Sjoerd: Dat weet ik, en daar ben ik erg dankbaar voor :) Haha, thnx, dat beurt me weer wat op :) Knuffel terug!

  @ Vedat: Ik leg het over een paar weekjes wel uit, dat is handiger als wanneer ik het hele verhaal opschrijf :) En thnx :)
  @ Erica: Dikke kus terug, jij bent lief!

 7. Janneman Says:

  Precies!!!

 8. Nienke Says:

  Gek ben je zéker niet. Je bent een in en in goed mens, Annibal, dat valt duidelijk tussen de regels van je weblog door te lezen. Klote dat dit zo moest gebeuren, het had ook allemaal even wat professioneler/vriendelijker/eerlijker aangepakt kunnen worden door alle bovengenoemde Vervelende Personen. :-/
  Kus & dikke knuffel voor jou!!

 9. Annibal Says:

  @ Janneman: Haha, ik wéét het wel.. Nu nog uitvoeren ;)
  @ Nienke: :*) Ik moet ervan huilen hoor, maar is niet erg.. Soms is het gewoon erg fijn om even een hart onder de riem te krijgen uit onverwachte hoek :) Dikke kus terug, en die knuffel hou ik voor de 10e :)

Leave a Reply

?>