Toevallige ontmoeting

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Vandaag, toen we onze vakantie-foto's op gingen halen bij de Hema (ik weet het, rijkelijk laat.. Maarja, als je ze eenmaal digitaal hebt..), kwamen we Robert, de ex van mijn vriendin Annelies en hun dochter Christy tegen. De laatste keer dat ik Annelies sprak was alweer vóór onze vakantie en toen had ze haar dochter niet bij zich. Geweldig was het dan ook om weer even met die mooie dame te kunnen kletsen en knuffelen en om Robert weer even te kunnen spreken. Toen Christy ons zag rende ze met open armen naar ons toe en vloog me om de hals. Wat is ze gegroeid! (En wat is ze zwaar ;-)) Blij stuiterde ze om ons heen en vertelde ze, dat zij vanavond een hele mooie tekening ging maken voor Sinterklaas, die vandaag weer naar Nederland komt. Leuk! Wij vertelden hen weer, dat wij volgend jaar gaan trouwen en dat vonden ze beiden geweldig. Christy was er helemaal van onder de indruk. Zó onder de indruk, dat ze, toen we afscheid hadden genomen en ieder in een andere richting wegliepen, ons nog nariep "Veel plezier met trouwen, hè??" De omstanders gniffelden, net als wij en Robert.

Dat ze zelf hoogstwaarschijnlijk óók bij onze bruiloft aanwezig zal zijn had ze nog even niet door. Hoe kun je nou niet smelten van zo'n schat van een kind..?

5 Responses to “Toevallige ontmoeting”

 1. Carrie Says:

  Wat leuk dat je hun tegen kwam in de stad.
  Ze zal zeker gegroeid zijn dan heb je he net alsof ze pokon krijgen iedere dag.

  Fijn dat het vandaag iets beter ging, maar je bent eer nog lang niet.

  Veel liefs, Mams l-)

 2. Vedat Says:

  Leuk is dat, zo’n ontmoeting. Niks fijner dan ene kind, dat blij is je te zien.

 3. Annibal Says:

  @ Mama: Was z├ęker heel leuk jah :) Haha, klopt ja.. Ze is ook zo wijs geworden ineens, heel schattig is dat :) Kweetet, maarja.. Ik zie wel.. Liefs terug!

  @ Vedat: Mee eens :) Dan kun je niet anders dan vrolijk worden.

 4. B.A.R.T. Says:

  Nog dank voor je 26 pogingen ;-) Altijd blij iets van je te lezen en helemaal als ik dit laatste stukje lees… trouwen, smelt… ik ga weer ff twee jaar terug… Say, let’s pretend we’re married and go all night. There ain’t nothin’ wrong if it feels all right
  I won’t stop until the morning light. Let’s pretend we’re married and go all night, tonight ;-)

 5. Annibal Says:

  @ B.A.R.T.: Haha, geen probleem hoor :) Cool :) Ik kan bijna niet wachten tot het zo ver is.. Al moeten we nog veel regelen. Maar dat komt vanzelf.

Leave a Reply

?>