Agossie!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

"Levensgevaarlijk, ziek thuis zijn!" riep mijn lief vanochtend opgewekt, toen we net weer thuis waren. Ookal moest ik lachen, ik vond hem toch wel een beetje zielig. Een buikgriep hield hem al het hele weekend in z'n greep; toen hij vervolgens gisteravond zijn teen stootte aan een drempel en die teen vervolgens de meest uiteenlopende kleurpatronen begon te vertonen stond hij er al helemaal gekleurd op. "Wat moeten we daar nu mee?" Vroeg ik me hardop af. Maar mijn lief vond het wel best zo. Hij kende ooit iemand, die zijn teen had gebroken. "Kunnen ze toch niks mee" vertelde hij me.

Maar vanochtend deed het tóch wel erg veel pijn, eigenlijk. Toch maar even de EHBO? Toch maar wel. Zo kwam het dat ik mijn vrije ochtend doorbracht in het ziekenhuis en daarbij iets leerde dat ze bij de BHV-cursus niet vertellen: iemand dakpans-gewijs verbinden. Handig om te weten, voor als je lief zijn teen breekt. Want dat heeft hij dus inderdaad gedaan. Ik ben trots op hem ;-) Een gebroken teen én een buikgriep in slechts enkele dagen tijd..

************

Afgelopen vrijdag mailde ik mijn mede-webloggers met de mededeling dat ze uitgenodigd zijn voor een strandwandeling op zondag 10 december. Tot nu toe hebben Vedat, B.A.R.T., Nelis en Erica (onder voorbehoud) laten weten dat zij zullen komen en dat vind ik in elk geval al heel erg leuk. Ik heb er nu al zin in! Ik hoop meer bevestigingen te zullen ontvangen, ik hou jullie op de hoogte :-)

8 Responses to “Agossie!”

 1. Carrie Says:

  Ach…………wat zielug, en dat terwijl hij al ziek was.
  Dan moet er maar kippesoep komen Anja.
  Nu ben jij aan de beurt voor het koken, want hij kan het nu niet komen halen. Wens hem maar Beterschap

  Veel liefs, Mamsl-)

 2. Erica Says:

  Ach gossie!! Hoe krijgt tie het voor elkaar!!
  Zorg maar goed voor ‘m… ;-) Die strandwandeling wordt gezellig!! Hopelijk komen er nog meer mensen!

 3. Vedat Says:

  Hoe kun je iemand met buikgriep no ook alleen thuis laten? Arme Paul…
  Kun je wel mee met de strandwandeling of was dit al de reden, dat je niet kon, Paul? :)

 4. miek Says:

  jemig! das niet fijn. sterkte met je teen, Paul. is de buikgriep al wel weg?!
  (lastig, strompelen naar de wc…)

  10 december, volgens mij kan het officieel wel, maar ik zit een beetje met de afstand. en dat we dan al zo’n drukke tijd hebben. ik ga in overleg met mn man;-)

 5. janneman Says:

  at wordt dus alle drempels uit het huis verwijderen.

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Haha, gelukkig kan ik óók hele goeie kippensoep maken he? ;) X

  @ Erica: Haha, vond ik nou ook ja.. Zal ik zeker doen :) Zeker weten!! Ondertussen weet ik dat Eve en Remy ook gaan komen, dus dat is weer een aanvulling. Verder weet ik alleen dat het heel erg leuk wordt ;-)
  @ Vedat: Hehehe, dat ís het nou juist: dat deed ik niet, en híj deed ‘t toch ;) Strandwandeling kan hij niet omdat hij een vergadering heeft voor de YMCA, waar hij veel voor doet. Maar wandelen is misschien ook niet zo’n best plan ;)
  @ Miek: Namens Paul: dank je wel :-) En de buik gaat al wel beter, al blijft ‘ie rommelen op de één of andere manier..

  Kan het me voorstellen, dat had ik ook toen jij een lunch gaf, maarja.. Ik zou liegen als ik zei dat ik het niet jammer vind wanneer jullie er niet bij zijn, maar ik hoop wel dat jullie een goede keuze voor jullie zelf kunnen maken :) Ik hoor ut wel!

  @ Janneman: grin, dat gaat nog aardig in de papieren lopen ben ik bang ;) Paul opperde al stootkussentjes aan de drempels..

 7. Nienke Says:

  Ik wil ook, ik wil ook, ik wil ook mee uitwaaien, de 10e december!!!!

 8. Annibal @ Nienke Says:

  JA!! LEUK!! Jij ook komen!! Ik jou mailtje sturen met route e.d. dit weekend! ;-)

Leave a Reply

?>