W.O.W.

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Mijn hoofd bonkt, mijn wangen gloeien. Langzaam loop ik de trappen van ons portiek op, mijn kuiten trekken en trillen van de inspanning. Mijn benen voelen loodzwaar en ik heb het zó warm.. Eindelijk ben ik boven; ik ga ons huis binnen en plof neer op mijn stoel. Ik voel me slap en ontdaan van alle energie die ik in me had. En ik heb dorst. Véél dorst. Mental note to self: geloof NOOIT je nieuwe spinning-lerares wanneer ze zegt, dat ze er een leuke les van zal maken… (Zéker niet wanneer ze er vlak voor vertelde dat ze prof-wielrenners traint.)

7 Responses to “W.O.W.”

 1. carrie Says:

  Lekker zeg……………..had ze eerst niet ff moeten kijken hoe het met jullie gesteld is??
  Of ben je zelf te ver gegaan…..je gaat pas weer voor de 2de keer naar spinning na een hele tijd van blessure en vakantie.
  Ik hoop dat je morgen nog kan lopen.
  Als ik met kippesoep moet komen moet je het maar ff laten weten.
  Veel liefs, mams
  l-)l-)

 2. Erica Says:

  Ben je al een beeje bijgekomen??
  Je zal er vast goed van slapen vannacht….
  Kus!

 3. B.A.R.T. Says:

  No pain, No … ;)

 4. Bijzonder Says:

  hahahahhaa.. liters drinken!! Douche jij niet op de sportschool trouwens?? Want als je het na het douchen nog zoo heet had en nog zoo stond te trillen -> dan wordt je denk ik ziek

 5. Vedat Says:

  Arme Annibal, gelukkig heb je een zorgzame moeder. Laat je maar eens goed verwennen met kippensoep. Daarna lekker instoppen, dan slapen en als het morgen nog niet over is, dan kun je langzaam aan een dokter gaan denken. :-\

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Nouja, ze ging wel heftig aan de slag enzo, en eer je dan een beetje in de gaten hebt hoe dat dan werkt zit je eigenlijk al aan je max, en als de les dan nog een half uur duurt.. :-P Kippesoep is niet nodig, maar wel heel lief!! (K)

  @ Erica: Nou, heb nog steeds spierpijn en na deze les is de pijn in mijn nek ook weer flink toegenomen.. Gelukkig mag ik morgen weer naar de fysio ;-)
  @ B.A.R.T.: Maar dit was wel érrug veel pain hoor ;)
  @ Bijzonder: Jah, heb ik ook gedaan ;) Nee, ik douche altijd thuis, omdat ik de douches in de sportschool niet fijn vind en omdat één van mijn katten altijd zo gezellig met me mee-doucht dat ik het liefst thuis douche :-)
  @ Vedat: Haha, aan verzorging geen gebrek idd ;) Och, ik overleef het wel hoor.. Alleen jammer dat mijn nek het daar nog niet zo mee eens is..

 7. miek Says:

  haha! niks voor mij, wordt je véél te moe van;-)

Leave a Reply

?>