Onder de plak?

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

Paul had vanavond een team-uitje. Toen ik hem in mijn pauze belde om te vragen of hij vlooiendruppels wilde kopen voor onze lieve poezels, vroeg ik hem en passant hoe laat hij ongeveer thuis dacht te zijn.

"Nou," zei hij, "ik was niet van plan om er nachtwerk van te maken, want ik moet morgen gewoon werken. Ik denk rond een uur of 11." "Kijk maar, ik zie het wel." Zei ik nog.

Vanavond, om twéé minuten over elf, werd ik opgeschrikt uit mijn computerspelletje door de sleutel, die in het slot gestoken werd. Zou hij dan toch…?

…..

;-)

 (P.S.: Paul is het NIET eens met dit logje :-P)

9 Responses to “Onder de plak?”

 1. Carrie Says:

  Waar is Paul het niet mee eens???
  Dat hij onder de plak zit zal je wel bedoelen.
  Onder de plak zitten word altijd door anderen gezegt, Laat lekker kletsen mocht het echt zo zijn dan is Paul of jij “mans”genoeg om dat tegen de ander te zeggen. En als jullie je eigen eer goed bij voelen heeft een ander er NIKS mee te maken.
  Alvast truste en werk ze morgen.
  Veel liefs, Mams I-)I-)

 2. janneman Says:

  hij zei toch zelf 11 uur? En hij is zo stoer om zicjh aan zijn afspraak te houden, heeft niets met plak te maken.

 3. Erica Says:

  Haha hij is dus wel erg stipt met zijn eigen afspraken..
  Heeft niks met plak te maken denk ik. Hij vond het zelf een mooie tijd om thuis te komen. ;-)

 4. Martine Says:

  Hihi, leuk logje! Maakt niet uit of je gelijk hebt of niet! :)

 5. B.A.R.T. Says:

  Geen nachtwerk… helemaal gelijk… en vanavond? want morgen hoeft hij niet te werken ;)

 6. Sjoerd Says:

  Pfffff volgende keer had ik als ik Paul was de complete nacht doorgetrokken en me helemaal lamlendig gezopen :P :P :P
  Kan hij er wat aan doen dat hij jou gewoon lief vindt ;)
  En hij houdt zich keurig aan zijn eigen afspraak :P

 7. Vedat Says:

  Een man, een man, een woord, een woord. Goed zo Paul.

 8. Annibal Says:

  @ Allen: Haha, leuk, dat jullie en masse reageren :) Leuk ook, dat de meesten mijn logje érg serieus nemen.. Maar vooral leuk voor Paul, die zich gesterkt mag voelen met de steun van mijn lezers ;) En nee, natuurlijk zit hij niet onder de plak (vinden wij).. We hebben het veels te leuk samen, vooral als we állebei het recht hebben en houden op een eigen willetje :)

 9. Annibal again Says:

  P.S.: Enneh.. Mééstal is Paul te laat op afspraken.. (Vandaar mijn verbazing ;-))

Leave a Reply

?>