Weer sporten!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Eerst mocht ik een maand niet sporten, omdat ik een moedervlek op een nare plek weg had laten halen. Daarna kón ik niet sporten, omdat ik hardcore vakantie aan het vieren was. En toen ik na mijn vakantie weer een beetje ingeburgerd was, bleek ik precies de middag vóór mijn vaste sport-avond examen te hebben in Schiedam, hetgeen mijn voorgenomen terugkeer in de gelederen van de plaatselijke spinning-ploeg nóg een week op de lange baan deed belanden. Dus werd het vanavond. En ookal hadden meerdere mensen me al gewaarschuwd, dat de eerste keer spinning na een langere tijd (of eigenlijk na een week niet meedoen al) vies tegenvalt, éigenlijk was het vooral heel fijn om er weer even flínk tegenaan te gaan. Ik had mezelf uiteindelijk zo bang zitten maken met gedachten over hoe erg het vást wel tegen zou vallen, als de kenners me er al voor waarschuwden, dat het eigenlijk nog meeviel ook. Dus nu voel ik me helemaal stoer, maar éigenlijk vooral ook erg bezweet en stinkerig, dus dan wordt het nu maar eens tijd om me te gaan uitleven in de douche ;-)

5 Responses to “Weer sporten!”

 1. Carrie Says:

  Kende ze je nog op de sportschool???
  Het is weer een tijd terug dat harde fietsen zonder vooruit tekomen.
  Het lijkt me nog steeds 10 x niks, maar gelukkig zijn we niet allemaal het zelfde.
  Misschien heb je morgen wel flink spierpijn, we hopen het niet voor je maar zeg nooit nooit.
  Alvast slaap ze voor straks en werk ze morgen.
  Veel liefs, Mamsl-)I-)

 2. B.A.R.T. Says:

  Goed man… eeuuhh, ik bedoel: vrouw!

 3. Vedat Says:

  Heel goed, dat je toch bent gegaan en zweet je maar kapot, dat is fijn, vooral als je daarna lekker onder de douche kunt staan.

 4. bijzonder Says:

  :) Ik wil ook weer…..

 5. Annibal Says:

  @ Mama: Haha, nouja, als je zoiets niet probeert dan weet je het niet he? ;) Spierpijn heb ik gelukkig niet. Tot overmorgen! Kus!

  @ B.A.R.T.: Haha, dank u, dank u ;)
  @ Vedat: Helemaal mee eens :D
  @ Bijzonder: Je hebt vast binnenkort weer meer tijd/minder last van je kwakkelende lijf :) Ik vind dat gewoon ;)

Leave a Reply

?>