Laatste dag

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (4)

  Ergens gedurende mijn vakantie komt er altijd dat moment, dat vreselijke moment, dat ik besef het bijna voorbij is. Wat vliegt de tijd toch, als je het naar je zin hebt. Morgen is de laatste dag van mijn vakantie, na het weekend hang ik er weer aan. Komende woensdag krijg ik al meteen weer de vuurdoop die ook wel bekend staat als examen, dus dat is metéén alweer extra gezellig. En als klap op de vuurpijl ga ik snotterend mijn laatste vakantiedag in. Maar het kan altijd slechter, dus ik zal niet al te hard klagen (dat gedeelte komt maandagochtend pas ;-)).

Nu ga ik mijn bed in, ik heb net mijn laatste kop thee-met-honing op en morgenochtend ga ik studeren tot mijn moeder mij komt halen om voorzichtig eens wat bruidswinkels af te schuimen ter eerste oriëntatie. Wel spannend hoor!

4 Responses to “Laatste dag”

 1. miek Says:

  oehoeoeoe, gaaf joh, bruidsjurken passen! maar pas op, beste vriendin was in één keer klaar! (zo jammer als je je voorbereid op maanden voorpret, bedenk dat je ook opeens tegen De Jurk aan kan lopen! LOL

 2. Bijzonder Says:

  Gelukkig is er na die laatste dag altijd nog een weekend :)

  Geniet er nog even van!

 3. Carrie Says:

  Jammer he vakantie is bijna om. Maar goed misschien dat het weer nu ook flut is.
  Was leuk he vanmiddag, en klaar zijn we nog lang niet, want DE jurk
  zat er nog niet tussen denk ik.
  Veel liefs, Mamsl-)

 4. Annibal Says:

  @ Mieke: Was inderdaad heel leuk, maar wel vermoeiend :) Heb er nog een flinke kluif aan denk ik, ik ben voorlopig nog niet van de voorpret af ;) Wat ze in échte bruidswinkels verkopen vind ik heel erg mooi, maar uiteindelijk is het niets voor mij.. Ik zoek eigenlijk iets met een beetje meer pit, want dat gezapige gedoe vind ik prachtig, maar niet voor mijn trouwdag! Zal nog lastig worden, maar ik denk een paar winkels te hebben gevonden waar ze wat meer voor Annibal’s hebben :)
  @ Bijzonder: Haha, jah, inderdaad.. Maar het gaat wél opschieten nu :( Komt goed, dank je wel :)
  @ Mama: Was zéker leuk vandaag, maar DE jurk heb ik inderdaad nog niet gevonden. Terwijl ik erover zat te vertellen aan Paul kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik het gewoon niet ga vinden in de traditionele bruidswinkels. Niets voor mij, zelfs de ‘gewaagde’ jurken vind ik uiteindelijk te liefjes. Ik heb een site gevonden van een merk die jurken verkoopt die meer in mijn stijl liggen, en veel van die jurken hebben ze ook in meerdere kleuren (vaak ook blauw, bordeaux en zwart) en leuke prijzen, ik stuur die site zo wel even door! Liefs terug en dank u wel voor vandaag :)

Leave a Reply

?>