Snotneus en chocolade

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

ARGH! Wat een kwakkeljaar zeg! Ik ben gewoon alwéér verkouden aan het worden. Een half uurtje geleden voelde ik 'm ineens opkomen: een raspje in mijn keel en nu begint ook mijn neus een beetje te blubberen. En dat terwijl ik al zo zielig bèn: ik ben vreselijk ongesteld, waardoor mijn rug en buik continue lopen te vervelen en ik mezelf nog stééds 24/7 aan het volstoppen ben met chocolade (dat heb ik normaalgesproken alleen aan het begin, terwijl dit toch al wel een 'gevorderd stadium' te noemen is :-P). 

Dat wordt dus een flinke kop kruidenthee en dan mijn warme bed in (ookal hebben we vandaag voor het eerst de verwarming aangezet, echt warm is het hier nog niet). Misschien dat ik me morgen weer helemaal fit voel, dan.

Overigens heb ik per vanavond ook een heuse huwelijks-site de lucht in geslingerd: bij deze kan iedereen de perikelen daaromtrent op die site volgen, zodat mijn weblog zelf tenminste niet continue afgestampt staat met trouw-dingen. Ik wil graag ook nog gewoon blijven kankeren op mijn log ;-)

9 Responses to “Snotneus en chocolade”

 1. Carrie Says:

  Zo dan…………. niet ziek worden hé.
  Hoor al genoeg om me heen dat de griep heeft toegeslagen.
  Ga gelijk even of die huwelijks-site kijken, misschien kan ik ook nog een duit in het zakje doen.
  Veel leifs, Mams l-)

 2. Carrie Says:

  Leuk die site, ik had de eer om het eerste berichtje erin te zetten.
  Hoi hoi hoi

 3. Erica Says:

  Ojee, ik hoop voor je dat je niet ziek word hoor! Ik ben ook al een week aan t kwakkelen, hoop ook niet ziek te worden. Met wat antigrippine gaat het gelukkig weeer wat beter. ;-) Mooie site hoor! Heb al een berichtje in het gastenboek gezet.
  Zet je ook een link hier op de site ernatoe?

 4. Annibal Says:

  @ Mama: Ik hóóp het niet nee ;) Nú ga ik slapen, dat helpt! Hahaha, leuk dat u de eerste was :) L.y. :)
  @ Erica: Oh, fijn, jij ook al? Bagger zeg.. Ohja, goeie, ga zo ook meteen ff de euchina force uit de kast trekken. Dank je wel! En die heb ik net gemaakt idd :)

 5. Eve Says:

  Er zijn zo veel mensen alweer verkouden. En eigenlijk is het ook niet zo raar. Eerst een griepvirus en nu is het weer ineens omgeslagen van leuk-ik-ga-naar-het-terras-weer naar vergeet-je-paraplu-en-sjaal-niet-weer.
  Al het gemiemel met middeltjes helpt toch niks?! Gewoon doorgaan, gezond blijven eten en iets vaker gaan sporten. Ik ben er, na twee dagen, al bijna vanaf en dat is een wonder, want als de r in de maand zit ben ik bijna standaard aan het snotteren.

 6. Sjoerd Says:

  Bij mij helpt sporten juist niet, ik heb dan het idee dat ik dan mijn energie die ik tegen mijn verkoudheid moet gebruiken verspil aan het sporten…

  Ik ga het liefst gewoon door met wat ik altijd doe maar dan vroeg slapen en mezelf TE WARM kleden! En natuurlijk gezond eten, vitamintjes enzo :D
  Beterschap in ieder geval :D
  En leuke andere site!! Ik hou hem in de gaten :D
  (K)

 7. B.A.R.T. Says:

  Verkoudheid van huwelijksstress? ;) Ik zal beide sites blijven volgen hoor en dan plus en min ik wel… misschien wordt het totale gevoel van beleving dan ‘neutraal’.

 8. Vedat Says:

  Eet maar lekker veel chocolade, Annibal. Chocolade geeft bevrediging en troost enne jouw huwelijkssite heb ik natuurlijk opgeslagen. Leuk begin. Is het laatste woord van die site, JA?

 9. Annibal Says:

  @ Eve: Verschrikkelijk he? Het probleem is denk ik niet eens dat het herfst is, maar dat het weer continue zo vreselijk heen en weer slingert. Ik hoop dat ik er ook snel weer vanaf ben, want mijn keel is echt een ramp nu :(
  @ Sjoerd: Haha, dat doe ik idd ook altijd.. Vooral dat vitaminen slikken, ik gooi me altijd een partij vitamine c-tabletten in om eng van te worden (maar die smaken ook zo lekker ;)). Thnx :) En dat vind ik erg leuk!

  @ B.A.R.T.: Hahaha, ik mag het niet hopen nee ;) Hahaha, ik hoop zelfs, dat de totale som toch wel uitslaat richting ‘postitief’ ;)
  @ Vedat: Voorlopig lijkt mijn lijf ook nog niet van plan te zijn daarmee te stoppen :S Dat vind ik heel leuk, en dank je wel. Haha, hopelijk wel ja.. Met een foto erbij, als het even kan :)

Leave a Reply

?>